Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 1. 2015 16:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 583 kJ / 2 529 kcal
Bílkoviny254,50 g
Tuky130,50 g
Vláknina7,81 g
Cholesterol 4,88 g
Sodík 3,01 g
Sůl7,50 g
Sacharidy81,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z hovězího pajšlu jsem vařila poprvé a musím říci, že nám chutná víc jak vepřový.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

yanull yanull

24. 1. 2015 17:05

Pajšl mám ráda, hovězí jsem nikdy nedělala, pouze vepřový, ale nedávám do něj játra, ta mi tam trochu vadí. Těmto přiděluji 1. bodík :-p:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí plíce recept hovězí plíce recepty pajšl - telecí kořínek na smetaně plíčka na smetaně z divočiny hovězí plice recept na hovězí plice pajšl z králíka hovězí plíce na smetaně hovězí kořínek pajšl z hovězího masa pajsl pličky telecí pajsl pajšl z divočiny kořínek omáčka pajšl recept pomaly hrnec recepty korinek omacka/pajsl plíčky na smetaně v pomalém hrnci kůzle pajšl

Suroviny: pajšl hovězí, cibule bílá, cibule červená, koření divočina, pepř, koření nové koření, bobkový list, tymián, rozmarýn, máslo, mouka hladká, bylinky

TopRecepty.cz

Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ynr2