Skalické zelí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 440 kJ / 1 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,08 g |
Tuky | 126,41 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 53,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2015 16:38
Dáváme také smaženou cibulku a zahušťujeme syrovým bramborem, eee, syrovou bramborou a jsem z Brna Už to tak dělala babička, maminka a snad i prabába
13. 2. 2015 16:24
janek53: mamča je z jižních Čech a ta zásadně zásmažkou když mě viděla,jak do zelí strouhám syrový brambor, kroutila hlavou.Ale když zelí většinou je jako příloha k mastným masům,nakonec to pochopila D já na to sám nepřišel,viděl jsem to kousek od Brna. Jo,a jsem od Teplic
13. 2. 2015 16:13
jarda Kadic: jak kdy. Nastrouhanou bramborou nebo cibulovou zásmažkou a místo mám v Hodoníně
13. 2. 2015 16:07
janek53: Mně je jedno,kolik je kam kilometrů ale když jses místní,tak čím ty zahušťuješ zelí? já jsem že severních Čech a tady to zvykem není.
13. 2. 2015 14:41
13. 2. 2015 14:22
Pardon, malé upřesnění Hodonín - Skalica = 14 kilometrů
13. 2. 2015 13:30
jarda Kadic: Jardo, to máš pravdu, já také dělám přílohové zelí jedině se strouhanou bramborou a když jsme jezdívali na hody na Moravu, tam jsem se ho naučila a odtud i pochází
12. 2. 2015 22:35
To může být dobré.Škoda,že není foto. a protože se 13.2. objevilo i foto,tak už vidim,jak má být jídlo husté ukládám a dávám bodík to zahuštění bramborem se mi líbí,já už takhle dělám i zelí jako přílohu myslím,že jsem kdysi četl,že je to moravský způsob
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 1 hodinou
Křupavé brambory
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 4 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 12 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 20 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 21 minutami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 28 minutami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 53 minutami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 1 hodinou
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 1 hodinou
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 3 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 4 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Skořice je oblíbené koření i lék. S její konzumací bychom to ale neměli příliš přehánět
Další recepty
Tématické fráze: zeli se zásmažkou zelí s bramborovou zásmažkou dáme jídlo hodonín kyselé zeli se zasmazkou strouhané zelí strouhané zelí brno dušené zelí ze skalice recept česnek skalický paranica zeli zeli ze zasmazkou jak storuhat zeli kyselé zelí s vařenými brambory jak vařit kysele zelí s bramborem zeli se zasmaskou zeli se zasmazkou s brambor kolik minut vařit kyselé zelí kyselé zelí se zásmažkou z brambor kyselé zelí s bramborovou zásmažkou čím zahuštujeme zelí recept zelí se zasmaskou
Suroviny: ovar, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, zelí kysané, brambory, masox, pepř, sůl
Skalické zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G227
8 názorů