Čokoládový fondant s jahodovým coulis
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 8 296 kJ / 1 983 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,17 g |
Tuky | 117,48 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 310 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 190,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podle KOKO Veroniky Kokešové
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 2. 2015 12:18
Janinko,vypadá to báječně
15. 2. 2015 19:51
hosta:Jitu, příště ho míň upeču , chystám se ho dělat na svoje narozky, snad se zadaří, ale jinak to není zase tak složité, jak se zdá
15. 2. 2015 19:32
vyšší kulinářská - na tohle jsem si nikdy netroufla
15. 2. 2015 18:53
Jak se tak dívám, ještě nekvete jíva, ale zato se dobře mlsá +4
15. 2. 2015 18:00
Tedy, dnes bych ani jeden z Tvých krásných dezertů neodmítla. Čokoládu mám moc ráda a v kombinaci s ovocem je to paráda
15. 2. 2015 17:14
Danca:
15. 2. 2015 17:11
Jééé, máme stejné chutě Fondant jsme měli včera, s malinovou omáčkou a vanilkovou zmrzlinou, je to moooc velká dobrota!
15. 2. 2015 17:02
To je krása veliká+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 20 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sváteční Prostřeno: Kuře s mandlovou nádivkou nebo mladé jehněčí s kapustovými brambůrkami? Co si vyberete?
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: čokoládový fondant s ovocným přelivem jahodové coulis čokoládový fondant recept čokoládový fondant top recept čokoládový fondan cokoladovy fondan 6 porci košíčky s jahodovým želé borůvkový coulis recept čokoládový fondant podle koko coulis cokoladovy fondan 6porci čokoládový fondán recept cokoladovy fondant s jahodovou omackou cokoladovy fondan s malinovou omackou čokoládový dort s jahodovym prelivem fondant s ovocnym přelivem boruvkoby fondant cokoladovy fondan s jahodovou omackou čokoládový fondant top recepty jahodový coulis
Suroviny: čokoláda hořká, máslo, cukr krupice, mouka hladká, vejce, máslo, mouka polohrubá
Čokoládový fondant s jahodovým coulis
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o0Pj
8 názorů