Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku
Suroviny
Porce: individuálně
Nutriční hodnoty
Energie | 9 749 kJ / 2 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,65 g |
Tuky | 105,67 g |
Vláknina | 25,76 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 5,07 g |
Sůl | 13,95 g |
Sacharidy | 102,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ze zbytku jater můžeme udělat játrové knedlíčky, guláš, kostky, nebo nudličky na zelenině. Záleží, jaké množství jater zbude. Nebo je dáme zamrazit a použijeme později.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 12. 2014 22:22
Jiro:Jiro,to mě mrzí,že z napsaného postupu nejste moudrý..ale když si prohlídnete celý fotopostup,ne jen hlavní fotku,tak věřím,že to pochopíteVíc podrobněji postup práce opravdu nešel nafotit
16. 12. 2014 20:41
16. 12. 2014 19:07
16. 12. 2014 16:55
15. 12. 2014 22:50
15. 12. 2014 22:00
15. 12. 2014 21:21
15. 12. 2014 21:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 32 minutami
Mandlové šneky
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 13 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 48 minutami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 3 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 3 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 3 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 4 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční cupcaky: Jsou určeny pro sváteční stůl, ale radost udělají hlavně dětem
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Gastro glosa: Kuchařka pro dceru končí, ale prosím, milá Florentýno, nepřestávej recepty psát...
Další recepty
Tématické fráze: česnekový bok recept játrové knedlíčky ládi hrušky vepřová játra - zamrazit česnekový bok vepřová játra recept vepřová játra játrové knedlíčky můžeme zamrazit recepty ládi hrušky jatrove knedlicky z jatrovky lada hruška jatrové knedlicky vepřova jatra - lze zamrazit jak zamrazit jatra vepřová játra recepty vepřová bok na vepřová játra zamrazit játrové knedlíčky od ládi hrušky gulas s veprovych jater a veproveho boku můžeme zamrazit játra? játrové knedlíčky láďa hruška lada hruška veprovy bok závitky s vepřové játry lada hruška
Suroviny: játra vepřová, bok česnekový, pepř čtyř barev, hořčice plnotučná, petrželka zelená, olej, cibule, česnek, bok česnekový, omáčka worcesterová, omáčka sojová, česnek, máslo, voda, sůl
Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0lz
8 názorů