Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 510 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 150,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čokoládu si vybereme dle své chuti, můžeme jí i naředit pokrmovým tukem IVA. Můžeme také využít čokoládovou polevu, která nám zbyla po zdobení vánočního pečiva.
Oškrábaná kůra před vařením v sirupu vážila 100 g.
Zbylý sirup můžete uschovat napříště nebo využít jako sladidlo do čaje.
Pokud máme kůry hodně, můžeme na závěr část obalit jen v krystalovém cukru a použijeme jí do pečiva.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 1. 2019 14:41
30. 1. 2016 13:22
22. 12. 2014 09:01
21. 12. 2014 20:20
21. 12. 2014 19:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 1 hodinou
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 19 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 37 minutami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 11 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 13 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Kapie pozvednou chuť mnoha oblíbených pokrmů. Ať už vaříme guláš nebo čínu, kapie v nich má své důležité místo
Další recepty
Tématické fráze: kandovaná pomerančová kůra kandovaná pomerančová kůra recept pomerancova kura recept kura v čokoládě pomeranče v čokoládě kandovaná pomerančová kůra recepty kandovaná pomerančová kůra recepty recept na kandovanou pomerančovou kůru recept pomerancova kura jak uschovat pomerančovou kůru pomerance v cokolade recept jak využit pomerančovou kuru pomerančová sůl cim naredit cokoladu na vareni pomerančová kůra v čekoládě recept na pomerančovou kůru v čokoládě kandovaná limetka recept kůra z pomerance v zahrade kandovaná kůra z limetky jak kandovat pomerančovou
Suroviny: pomeranče, voda, cukr krystal, sůl, čokoláda na vaření
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xEW
5 názorů