Pikantní kapr od Dehtáře
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 11 128 kJ / 2 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,00 g |
Tuky | 232,75 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 908 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 17,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Nejlepší recepty od Dony-pro ty, kteří se opět budou ptát na název :-D
Pro mne snad nejlepší kapr, jakého jsem upravovala.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2015 18:22
Raviolka:
11. 11. 2015 14:40
Výborný recept! Za studena to musí taky chutnat skvěle, žel... nezbylo! Tak snad příště
17. 1. 2015 18:47
zizalka: Děkuji za vyzkoušení, taky si ho zas udělám . Moc mi chutnal.
17. 1. 2015 14:48
Kapřík byl dnes k obědu a můžu potvrdit byl výborný horčice mu dodá ten správný šmak
6. 1. 2015 10:46
jojo to by taky šlo
4. 1. 2015 23:46
cecilka: V receptu je psáno, zbavit kůže. Já to dělám, protože partner ji nemá rád, ale kdybych to dělala jen pro sebe, rozhodně bych ji nechala, mi to s kůží moc chutná. Co se týká pstruha, nezkoušela jsem. Je to docela drahá ryba na to, abych ji kupovala moc často, ale rozhodně bych se toho nebála
4. 1. 2015 21:21
Mám dve otázky:
musím kapra zbaviť kože? My ju totiž máme radi, ryba má tú správnu rybaciu chuť.
A dá sa tento recept použiť aj pri pstruhovi?
Môj partenr je rybár=máme plnú mrazničku aj kaprov aj pstruhov+ iných druhov rýb a mne už dochádza fantázia, ako ich upraviť. A to mám Jihočeskou rybařskou kuchařku!
musím kapra zbaviť kože? My ju totiž máme radi, ryba má tú správnu rybaciu chuť.
A dá sa tento recept použiť aj pri pstruhovi?
Môj partenr je rybár=máme plnú mrazničku aj kaprov aj pstruhov+ iných druhov rýb a mne už dochádza fantázia, ako ich upraviť. A to mám Jihočeskou rybařskou kuchařku!
4. 1. 2015 17:37
4. 1. 2015 17:33
Jednoduchá a rychlá úprava
4. 1. 2015 16:23
Irrena: Je moc dobrý i postudenu. Všera večer jsem si dala ještě jeden kousek a paráda
4. 1. 2015 15:28
Musím vyzkoušet, ještě mám kapra v mrazáku
3. 1. 2015 14:24
Určitě moc dobré
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 10 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 11 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 1 hodinou
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 1 hodinou
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 2 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 2 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 4 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
marek.los998 uvařila před 5 hodinami
Dort Pavlova
Agata.recepty uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak upravit kapra pikantní kapr kapr na hořčici pikantní kapr bez kúže pikantní smažený kapr jak zbavit kapra kůže kapr recepty za studená zbavení kapra kůže kapr hořčice kapr na studeno upravy z kapra kapr v hořčici kuchařka: janadorazinova kapr obaleny v horcici pikantní smažení kapr recepty na kapra marinovaný kapr za studena recept salát fantazia úprava pikantního kapra jak upravovat kapra
Suroviny: kapr, sůl, mouka hladká, olej, hořčice, olej, šťáva citronová, pepř, sůl
Pikantní kapr od Dehtáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M2E1
12 názorů