Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí loupaná plec na houbách

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 230 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 220 min doba tepelné úpravy v pomalém hrnci

230 min (10 min příprava + 220 min tepelná úprava, doba tepelné úpravy v pomalém hrnci)

28. 4. 2015 10:14

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie823 kJ / 197 kcal
Bílkoviny6,75 g
Tuky3,62 g
Vláknina9,61 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty a ostatní fotografie najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dycky Dycky

21. 11. 2020 12:46

Jo, jinak - nejlepší španělské ptáčky byly vždycky z perka;-)

Dycky Dycky

21. 11. 2020 12:44

Ha, přesně, nedávno jsem se v masně ve svých 54 letech ujišťovala, jestli to péro, co prodávají jako loupanou plec, je opravdu ono:-D. Jinak moc velká dobrota, tohle taky můžem často. Bodík<3

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 11. 2020 09:44

:yes::yes::yes:<3:-K

Dana61

30. 4. 2015 09:50

dělám velmi podobně - je to velmi dobré:yes::-D ovšem za mých mladých let to bylo péro, teď se musím spokojit s loupanou plecí:-D no nic masíčko je to výborné:-p

maris maris

28. 4. 2015 12:14

Loupanou plec používám moc ráda, myslím, že je to jedna z nejlepších částí hovězího:yes:. Taky dělám skoro stejně, i v PH, ale můj nejde na sporák, tak je přece jen postup trošku jiný. A nedávám česnek;-):-)
Určitě jste si pochutnali:-p:-)

hosta hosta

28. 4. 2015 11:58

Jo, dělám podobně (bez pomalého hrnce), ale na talíři to vypadá o mnoho hůř:yes:

spagetka spagetka

28. 4. 2015 10:39

Dělám prakticky stejně :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na houbách hovězí plecko na houbách hovězí loupaná plec recepty loupaná plec hovězi plec hovězí loupaná plec hovezí plec recepty plecko na houbách hovězí plec recept hovězí loupaná plec recept recept hovězí loupaná plec recepty hovězí na houbách hovězi plec loupaná hovězi vysoká plec hovězí plecko recept hovezi plecko recepty z hovězí plece hovězí plec vysoká co z hovězí plece hovězí na houbách v troubě

Suroviny: plec hovězí loupaná, houby sušené, cibule, špek, majoránka sušená, pepř drcený, česnek, vývar masový, mouka, sůl, olej

TopRecepty.cz

Hovězí loupaná plec na houbách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/klY6