Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová řezanka

Vepřové maso pokrájené na nudličky naložené do pikantní marinády se na talíři jen rozpadá. Spousta dobře okořeněné zeleniny dodá pokrmu nejen výživovou hodnotu, ale zláká nás i svým vzhledem.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min Bez doby odležení

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava, Bez doby odležení)

24. 3. 2009 23:25

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 245 kJ / 298 kcal
Bílkoviny12,56 g
Tuky1,67 g
Vláknina17,16 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 1,23 g
Sůl3,23 g
Sacharidy54,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do nakládaného masa lze přidat i malou štamprdličku tvrdého alkoholu - koňak, vodka...(maso pak krásně zkřehne - dělám tak v létě na grilování a maso je vždy fajn a nehrozí, že by bylo jak podešev), ale není nutné jít hned kupovat celou lahev, bez něj to je taky dobré, ale s ním...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

16. 12. 2011 22:18

krásný a sympatický receptík;-):-p:-):yes::yes::yes::-K

Jana Pá

25. 3. 2009 11:17

U nás je zelenina neustále "skladem" v lednici, ale lahvinka se vždy nějako "vypaří";-) Asi jsou špatné uzávěry, nebo už nevím :-O:-p Ale už to voní, bude to dobré i bez "toho-onoho":-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 3. 2009 10:23

janko,mirca75 píše, že "lze" přidat štamprličku, určitě za každou cenu být nemusí. Ze mne se taky stane asi alkoholik:-D skoro do všeho jde trochu vína a co s tím zbytkem, že?:-)):-D:-)):-D

mirca75 mirca75

25. 3. 2009 10:23

Janka:-)ten alkohol opravdu,ale opravdu není nutný:-D:-D.Jen je občas příjemné ho trošičku ochutnat-co kdy se náhodou začal kazit?;-):-8:-D

Jana Pá

25. 3. 2009 09:22

už jsem vytiskla a dnes udělám k obědu, jediný problém je ta láhev:-((:-? Nevím, kdo pro ní zaskočí do krámu:-O:-p

mirca75 mirca75

24. 3. 2009 23:57

Jani R.:-)Když dávám lomítko tak to znamená výběr;-),já dělala z krkovice,ale záleží co kdo rád.:-*A jaká pak já jsem konkurentka:-D,na to jsou tu jiní;-)Dělala jsem dnes k obědu a tak jsem vám taky nabídla i když to jde bohužel jen vizuálně:-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 3. 2009 23:41

no, tak já kotletu!:-p

spagetka spagetka

24. 3. 2009 23:35

Já myslím, že si můžeš vybrat. Já bych asi volila kýtu:-p;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 3. 2009 23:31

Mico75 je myšleno krkovice, kotleta i kýta? Nebo od každého jeden plátek? Koukám, že nezahálíš, Kriste pane, asi bych ani neměla jít spát, co? Drahá konkurentko?:-D:-)):-D Hezký večer, jinak;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezanka z vepřového masa rezanka řezanka recept recept pikantní řezanka recept recept na rezanku řezanka z kýty řezanka z vepřového recepty rezanka recept řezanka řezanka z vepřové kýty recept na veprovou rezanku řezanka z kuřecího masa rezanky pikantní řezanka řezanka recepty vepřová kýta řezanka kuřecí řezanka pikantní vepřová řezanka recepty na řezanku vepřová krkovice recepty

Suroviny: maso vepřové, sůl, pepř mletý, omáčka sojová, omáčka worcesterová, omáčka rybí, koření čína, protlak rajčatový, bílek, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, brokolice, pórek, žampióny, cibulka jarní, mouka hladká, vývar masový

TopRecepty.cz

Vepřová řezanka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r00L