Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 819 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,50 g |
Tuky | 60,68 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,73 g |
Sůl | 6,45 g |
Sacharidy | 43,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Žapiony můžeme uvnitř posolit, ale nám stačila k ochucení jen klobása.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2015 20:04
19. 3. 2015 20:36
19. 3. 2015 19:30
Díky
19. 3. 2015 19:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Banana split
Přidáno před 13 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 8 minutami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 19 minutami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 2 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 3 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 4 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 5 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 6 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 6 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: žampiony portobello recepty žampiony plněné vinnou klobásou plněné portobello portobello s mletým masem plněné žampiony portobello recept na vinnou klobásu portobello plněné masem žampiony portobello žampiony plněné vinnou s vinnou klobásou zampiony plnene klobasou plnene žampiony plněné žampiony vinnou klobásou žampiony portobello s masem recepty z portobella zampionu recept na plnene zapiony plněné portobello mletým masem plněné portobello s hovězím portobéllo plněné apečené v alobalu žampiony portobello v alobalu portobelo plněné mletým masem
Suroviny: portobello, klobása vinná, tymián čerstvý, strouhanka, česnek sušený, petrželka hladkolistá, olej olivový
Žampiony Portobello plněné vinnou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J2gl
4 názory