Plíčky od hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 8 859 kJ / 2 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,33 g |
Tuky | 91,57 g |
Vláknina | 27,19 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 6,17 g |
Sacharidy | 111,29 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2015 13:46
12. 4. 2015 09:29
11. 4. 2015 20:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 11 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 11 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 21 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 4 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 8 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 10 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 11 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 13 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Ačokča plněná mletým masem v rajské omáčce: Podává se s knedlíkem a je stejně dobrá jako plněné papriky
Další recepty
Tématické fráze: pajšl z divočáka pličky srnčí pajšl pličky na smetaně z divočáka pajšl na kyselo pličky na kyselo plíčka na víně plicky z divocaka plíce z divočáka jehněčí plíčka na smetaně co jsou plíčky recept na pajsl nejlepší plíčky na smetaně připrava plicek plicki recept hajný ze šlajfu pajšl - plíčka na smetaně plíčka na smetaně recept pajšl divočáka držky na kyselo
Suroviny: plíce vepřové, slezina vepřová, srdce vepřové, bok uzený, mrkev, petržel, celer, cibulka jarní, cibule, česnek, smetana zakysaná, rozmarýn, koření nové koření, pepř celý, jalovec, bobkový list, citron, cukr krystal, zázvor, mouka hladká, sůl, pepř, sádlo
Plíčky od hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klmK
3 názory