Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené prasátko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 3. 2009 19:50

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 137 kJ / 2 184 kcal
Bílkoviny13,81 g
Tuky192,50 g
Vláknina38,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 90 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy90,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mato

27. 9. 2012 16:11

topreceptydajte mi niekto recept na pecenie prasata v sobotu o tyzden ideme opekat prasa a teraz zistujem ze to je nie take lahke prasa ma vahu cca 30 kg pleaseeee ponahla to diky

happy.lenulka happy.lenulka

26. 5. 2010 10:11

Mě jen pobavilo, jak tu někdo píše, že mu příjde kruté zabíjet tak malé selátka, že oni pečou až větší selátka. A to kruté není? :-))

stryco

13. 4. 2010 09:58

ahojte, poradil by mi niekto?
Chcem ist piect male prasiatko cca 11kg, neviem ci ho mam zabalit do alobalu a opekat, alebo nezabalovat, ale ja ho oriezat nechcem. kto ma skusenosti a vedel by mi dat vzacnu radu????
Diky

cardanka

20. 2. 2010 16:59

Selata griluje můj manžel již několik let na různé příležitosti, oslavy, svatby, narozeniny, a tak za ty roky máme mnoho poznatků.
Nic proti receptu či autorovi..., ale takto malé selátko péci zdá se mi přinejmenším podivné:-(.
Prase se z hlavou péci nemá:no:. Jedině pokud jste natolik zdatní a dokážete vydrátkovat či vysát mozeček z hlavy:-!
Mozek teplem pracuje, maso jím zasmrádne a máte po takovéto lákavé pečínce:no:
Hlava na seleti nemá jiný účel než jen dekorativní, mnohem více ji zhodníte, když si ovar z ní uvaříte;-)
Fotečka je :yes:

HD2

20. 2. 2010 16:04

Tahle selátka jsou chuťově lepší, než ta velká, 25 - 30 kilová. Ale nejlepší jsou v Itálii, nebo ve Španělsku, tam pečou selátka která mají jen 4 - 6 kilo. To je úžasná dobrota. U nás se dají sehnat taky tak malá selata u farmářů, kteří chovají prasata, jsou to selátka, která jsou přespočetná, prasnice je nemůže uživit, nebo prostě nepřibírají. Ony by stejně uhynuly, protože by neměly individuální péči. Vřele doporučuju - selátko se vám vejde do trouby vcelku, nebo když ho dáte na gril - nic lepšího jste nejedli.

petra

13. 1. 2010 12:24

tak tohle bych asi nejedla...chudak malinké prasátko....:-(

variel variel

5. 1. 2010 09:46

to je nějaké malé selátko na pečení ne? vždycky jsme grilovali už větší selata...příjde mi kruté zabíjet tak malinké

faraonka faraonka

15. 12. 2009 18:31

To bych asi nejedla vidim v tom to selatko malinke

ivako

29. 7. 2009 18:10

robili sme podla tohto receptu,len namiesto tych drevenych palic sme pouzili kovový rost,ktorý sme z obidvoch strán podopreli taktiez kovovými tyčkami do tvaru Y a piekli sme to nad pahrebou,pritom sme to prasa otáčali,aby bolo pravidelne opečené

magdalenka magdalenka

29. 7. 2009 17:00

Iba tak ma napadlo, že doma v mojej rúre niečo také neupečiem, že to chce špeciálne podmienky. Samozrejme, aj špeciálnu udalosť. Postupovali ste podľa horeuvedeného receptu? Chystáme sa na rodinnú akciu, kde by sme niečo také mohli odskúšať, preto sa pýtam, či to má nejaké úskalia, ako ste to zvládli. Tiktak zmizla, takže čo myslela tými drevenými palicami, mi nevysvetlí.

ivako

29. 7. 2009 16:45

sama nie,ale s pomocou rodinky

magdalenka magdalenka

29. 7. 2009 16:05

ivako, veľmi pekná fotka. To si piekla sama?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: grilované sele recept grilované prase prase na grilu recept pecene sele pečení prasete recept na grilované sele grilované prase recept sele na grilu recept pečené sele recept sele na gril recept jak upect prase pečené selátko grilovane sele recept na marinádu na pečené sele recept na grilované prase prase na gril recept pečené sele cena jak se peče prase recepty na grilovane sele grilovane prasa

Suroviny: prasátko, sůl, pepř, koření nové koření, pepř zelený, česnek, ořech muškátový, skořice mletá, zázvor čerstvý, cibule, paprika, chilli, šťáva citronová, tymián, olej olivový

TopRecepty.cz

Pečené prasátko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q1nG