Mangoldový závitek s mletým masem a tříbarevnou lepenicí
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 11 441 kJ / 2 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,73 g |
Tuky | 139,92 g |
Vláknina | 43,41 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 4,83 g |
Sůl | 11,74 g |
Sacharidy | 233,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 58 minutami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 22 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Právě bylo uvařeno:
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 26 minutami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 26 minutami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 26 minutami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 3 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Další recepty
Tématické fráze: lepenice z brambor sk lepenice z brambor sk závitky s mletým masem a mangoldem potravinový provázek zelí vaříme odkryté
Suroviny: maso mleté, rohlík, mléko, cibule, česnek, vejce, nať cibulová, nať petrželová, majoránka, pepř, sůl, strouhanka, cukr, mangold, kmín drcený, olej, voda, sádlo, cibule, zelí kysané, rajče, kapie červená, nať petrželová, nať cibulová, kmín drcený, sůl, cukr, pepř čtyř barev, brambory, mléko, sůl
Mangoldový závitek s mletým masem a tříbarevnou lepenicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LRGD
0 názorů