Lehká frittata
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 115 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,86 g |
Tuky | 29,55 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 797 mg |
Sodík | 399 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 20,87 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 6. 2015 12:27
To bude vážně dobrota! Už mám uloženo. Jednoduché a docela i dietní lehké jídlo. +
30. 5. 2015 12:32
hosta: No jistě, vždyť já chválím a taky jsem ti dal bod.
Můj komentář byl jak se sluší jen doplnění receptu a ne celý nový recept.
No a vidíš, děláte doma selskou omeletu a netušíte, že je to francouzská kuchyně
Můj komentář byl jak se sluší jen doplnění receptu a ne celý nový recept.
No a vidíš, děláte doma selskou omeletu a netušíte, že je to francouzská kuchyně
30. 5. 2015 09:44
29. 5. 2015 21:35
Dík za nápad k dnešnímu obědu, místo Lučiny dávám zakysanou smetanu
29. 5. 2015 21:30
Pěkné+
29. 5. 2015 18:31
Drobek: - to taky občas přijde na řadu, říkáme tomu selská omeleta Tohle bylo ale cíleně jen takto podle receptu s lučinou a zeleninou
29. 5. 2015 17:30
Abych pravdu řek tak fritata patří mezi jídla které směle můžem nazvat "ukliď si v lednici".
To není nic špatného, chci říct, že se tam může dát vlastně téměř cokoli, jediná podmínka je, že tam patří našlehaná vejce. My fritatu moc rádi.
Jen ještě podotknu, že je dobré dát ji nakonec, když vejce ztuhnou vespod dát ji pod gril. Tak to aspoň dělá Jacques Pépin.
Bod je snad samozřejmý.
To není nic špatného, chci říct, že se tam může dát vlastně téměř cokoli, jediná podmínka je, že tam patří našlehaná vejce. My fritatu moc rádi.
Jen ještě podotknu, že je dobré dát ji nakonec, když vejce ztuhnou vespod dát ji pod gril. Tak to aspoň dělá Jacques Pépin.
Bod je snad samozřejmý.
29. 5. 2015 13:42
Mnam, tohle je mi moooc sympaticky. Delala jsem neco podobneho, ale jen z bilku. Bodik
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 4 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 18 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 19 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 34 minutami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 3 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zeleninová fritáta fritata frittáta fritata recept brokolicová fritata recept fritata apetitt frittáta recept frittata z pomazánka z lučiny jak se děla frittata frittáta recepty dietní frittata fritáta s houbami recept cuketová fritata selská bramborová frittáta frittáta s lučinou tuňákova frittáta lehke jidlo omeleta fritáta recept dietni fritata
Suroviny: pórek, paprika čerstvá červená, máslo, sůl, pepř mletý, vejce, jogurt, šunka
Lehká frittata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPyz
8 názorů