Tresčí filé s fazolemi na víně
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 7 568 kJ / 1 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,04 g |
Tuky | 35,16 g |
Vláknina | 82,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 226,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jako poznámku, spíše připomínku uvedu, že ke konci jsem zaprášil šťávu z ryb trochou hladké mouky, aby se chytala na těstoviny (je-li přílohou chléb, tak to není nutné) a pak do omáčky s fazolemi vysypal těstoviny a opatrně promíchal. Na talíř dáme porci směsi a nahoru položíme maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 5. 2015 12:57
Sylva01:fazole přidáte asi po pěti a šesti minutách, rybu otočíte a za další stejnou by měla být hotová) - už jsem to do postupu dopsal
29. 5. 2015 12:49
Za jak dlouho je ryba dušená? Odhadla bych max.10-15 minut..?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 9 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 14 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 15 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 29 minutami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 1 hodinou
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 3 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 4 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Mexický kuřecí guláš
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
JitkaSchusterova uvařila před 5 hodinami
Kakaový zákusek s tvarohem a meruňkami
Miska2 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrné suroviny i jedno překvapení
Další recepty
Tématické fráze: filé s fazolemi fazole a file
Suroviny: filet z tresky, fazole, rajče, cibule, česnek, šťáva citronová, petrželka zelená, víno bílé, olej olivový, křen strouhaný, sůl
Tresčí filé s fazolemi na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pP21
2 názory