Jahodový "Míša"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 874 kJ / 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,54 g |
Tuky | 50,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 85,44 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2015 10:02
cathleen: Taky mě napadlo jestli nezáleží na složení surovin, například tady v té jsou jahody, které obsahují vodu, třeba se vytvoří krystalky i po přidání alkoholu
9. 6. 2015 09:41
Miquel:tak děkuju za zprávu, asi budu muset vyzkoušet. Jana píše lžičku, ty dvě lžíce - možná zmrzku rozdělím do dvou kelímků s různým množstvím alkoholu a uvidím.
9. 6. 2015 09:32
cathleen: Když jsem dělal kávovou zmrzlinu http://www.toprecepty.cz/recept/42765-kavova-zmrzl... tak jsem tam také dával alkohol (2 lžíce), nepromíchával jsem a opravdu se tam krystalky nevytvořili
9. 6. 2015 08:28
Jana: zmrzlin mám vyzkoušených hodně, i s alkoholem...ale nepotvrzeno ani z jediného zdroje, že by lžička alkoholu zabránila tvorbě ledových krystalků při mražení nepromíchávané hmoty..
Pokud ještě někdo vyzkouší a podá zprávu, ráda svůj názor změním.
Pokud ještě někdo vyzkouší a podá zprávu, ráda svůj názor změním.
8. 6. 2015 19:56
Jana:a hele to je prima nápad
8. 6. 2015 14:12
Já abych to nemusela v mrazáku po hodině míchat, přidávám lžičku jakéhokoliv alkoholu, co kdo má rád, a pak se krastalky neutvoří.
8. 6. 2015 08:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Banana split
Přidáno před 17 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 1 hodinou
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 1 hodinou
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 2 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 4 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 5 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 7 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 7 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 9 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 10 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Mini krtkovy dortíky: Drobná verze oblíbeného dezertu s jemným smetanovým krémem a banánem se rozplývá na jazyku
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Další recepty
Tématické fráze: jahodový miša domácí jahodový míša jahodový míša recept míša zmrzlinovač recepty jahodovy misa rez misa rezy z jahodami domácí zmrzlina míša ze zmrzlinovače jahodový míša domácí meruňkový míša recept misa zmrzlina ze zmrzlinovace top recepty jahodovy misa misa zmrzlina ve zmrzlinovač domací jahodovy míša recept zmrzlina míša zmrzlinovač domácí zmrzlina-míša ze zmrzlinovače zmrzlina jahodový míša jahodový míša-recept míša zmrzlina jahodova domácí zmrzlina-míša s jahodami zmrlinovač míša recepty
Suroviny: smetana, mléko, tvaroh plnotučný, cukr vanilkový, cukr, jahody
Jahodový "Míša"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9AR
7 názorů