Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 265 kJ / 1 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,72 g |
Tuky | 19,44 g |
Vláknina | 41,25 g |
Cholesterol | 382 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,61 g |
Sacharidy | 117,56 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Po upečení kostí můžeme vývar připravit i v pomalém nebo obyčejném hrnci.
Pokud nechceme zavařit knedlíčky přímo do vývaru, můžeme je zavařit do osolené vody.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 11. 2022 16:36
7. 11. 2022 20:16
17. 6. 2015 22:30
Děkuji všem
17. 6. 2015 19:56
17. 6. 2015 12:06
17. 6. 2015 10:23
17. 6. 2015 09:42
17. 6. 2015 08:53
17. 6. 2015 07:22
17. 6. 2015 07:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Caesar salát wrap
Přidáno před 1 hodinou
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 16 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 17 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno 2. 5. 2024 08:28
Právě bylo uvařeno:
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 6 minutami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 8 minutami
Kuře na paprice se smetanou
klarazatloukalova uvařila před 1 hodinou
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 12 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 12 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 12 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 12 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kančí polévka polévka z kančích kostí kančí výpečky polévka z kančího masa kančí kosti vývar z kostí divočáka polévka z divočáka kanci polivka vyvar z divocaka kančí hřbet s kostí jak zavařit vývar polevka z kance vývar z kančího masa kančí maso polévka vyvar s masovými kuličkami polebka z kanciho masa vývar z opečených kostí polivka zkanciho masa polívka z divočáka polévka z kančího
Suroviny: kosti kančí, cibule, česnek, pepř celý, koření nové koření, sůl, celer, mrkev, petržel, cibule, libeček, maso, mrkev, vejce, máslo, česnek, cibule, solamyl, petrželka, zázvor mletý, pepř, sůl, strouhanka
Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1DB0
10 názorů