Kančí guláš na víně
Výborný kančí guláš připravíme z kančí kýty, kterou osmažíme na cibulovém základu, okořeníme divokým kořením a dusíme zalité vínem a vývarem. Na závěr dochutíme a můžeme podávat například s knedlíkem.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 031 kJ / 1 919 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,85 g |
Tuky | 96,74 g |
Vláknina | 21,32 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,77 g |
Sacharidy | 45,70 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 12. 2023 13:16
Skvělý recept! Měli jsme k němu Karlovarský knedlík a byla to mana nebeská Dávám do oblíbených
23. 1. 2022 11:26
Je to výborný recept. Děkuji
7. 1. 2021 23:14
Dnes jsem vařila a měl veliký úspěch
24. 5. 2017 15:38
Dnes jsem vařila tento gulášek,je opravdu vynikající
24. 12. 2016 15:53
super jídlo, přidal jsem ještě houby a podával s chlupatýma knedlíkama. Bomba
23. 6. 2016 15:05
Tak právě jsem ho dovařila je superVkládám fotečku
8. 5. 2016 16:55
Nasraný: Koření si každý dá své vlastní chuti, neb chutě máme každý jiné. S popisem česneku, tymiánu a rozmarýnu souhlasím, není to v postupu, já bych dala všechno koření a česnek na plátky, ale autorka to měla uvést. Příště, ale prosím, trošku slušnější výrazy, dyk to máte už v hrnci, tak jste si evidentně poradil
8. 5. 2016 15:57
Zrovna ho teď dusím, ale recept má docela dost chyb.
Jakožto amatér v kuchyni mě vytáčí, když zde není přesně popsané kolik přesně toho a toho koření tam mám dát, jestli ten česnek má být propasírovaný nebo nakrájený, dále jestli ten tymián s rozmarýnem, který je psaný v surovinách a ne v pracovním postupu, je jen tak pro srandu, aby mě autor zase nasral a přidal další překážku na cestě k vytouženému kančímu guláši a nebo jestli mám toho vývaru kurva dost.
Prosil bych o opravu, ale už je stejně pozdě, protože se mi to už dusí v hrnci. Tak doufám, že se mi to povede. Předem děkuji za pochopení.
Nasraný.
Jakožto amatér v kuchyni mě vytáčí, když zde není přesně popsané kolik přesně toho a toho koření tam mám dát, jestli ten česnek má být propasírovaný nebo nakrájený, dále jestli ten tymián s rozmarýnem, který je psaný v surovinách a ne v pracovním postupu, je jen tak pro srandu, aby mě autor zase nasral a přidal další překážku na cestě k vytouženému kančímu guláši a nebo jestli mám toho vývaru kurva dost.
Prosil bych o opravu, ale už je stejně pozdě, protože se mi to už dusí v hrnci. Tak doufám, že se mi to povede. Předem děkuji za pochopení.
Nasraný.
10. 4. 2016 14:05
Výborný recept,děkujidělal jsem minulý týden,nemělo to chybu
23. 9. 2015 12:01
to je nádherný gulášek
18. 9. 2015 21:01
Pekný guláš, neodmietla by som.
18. 9. 2015 20:10
Krásná barva
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 12 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 22 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno 26. 4. 2024 08:38
Právě bylo uvařeno:
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 34 minutami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 39 minutami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 3 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 8 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 10 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 11 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 13 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 14 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vaření s vínem nebo přidání vína do pokrmu má svá pravidla. Jen tak víno předá ze sebe to nejlepší a jídlo skutečně pozdvihne
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Jak zpracovat hrozny? Uvařte si z něj netradiční džem, lahodný sirup nebo připravte kandované hrozny
Další recepty
Tématické fráze: gulas z divočáka na víně kančí guláš na červeném víně kanci na vine kančí guláš kančí maso na víně guláš na víně kanči guláš s houbami kanci gulas s červeným vinem recept na guláš z divokého kance kančí guláš recept guláš z divočáka na cervenem vine recept na kanci gulas vynikající kančí guláš guláš s rozmarýnem gulaš z kance kančí na červeném víně kančí guláš s červeným s vínem top recepty kanči guláš kanec na víně kanci g
Suroviny: kýta kančí, cibule, sůl, paprika sušená sladká, kmín drcený, protlak rajčatový, víno červené, pasta feferonková, jalovec, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, majoránka, rozmarýn, tymián, feferonka sterilovaná, špek, česnek, vývar masový
Kančí guláš na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgP3
12 názorů