Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dopékané řízky

Řízky pokaždé jinak a vždycky jsou vynikající a všichni je milujeme! Tenhle způsob přípravy navíc značně šetří čas u sporáku. Řízky dopékané v troubě jsou křehké, měkké a šťavnaté. Zkuste ochutnat!

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

21. 9. 2015 11:08

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 623 kJ / 866 kcal
Bílkoviny99,50 g
Tuky52,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takhle dělám řízky tehdy, když jich mám smažit větší množství. U hotových sice částečně obal ztratí svou křupavost, ale dohoní to pak chutí a měkkostí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

21. 9. 2015 16:39

Prpcek: dělám podle kamarádky a vždy nám chutnalo. U nás i u ní.
Můžeš dělat jinak ;-)

Prpcek

21. 9. 2015 16:18

Mám technickou připomínku. Dobrý postup, jak na to, je zde: http://www.toprecepty.cz/recept/12935-smazeni-a-do... Navíc dopékání 2 hodiny je moc.

vladi vladi

21. 9. 2015 15:06

:yes:dělám podobně, ale s tím , že skládám do PM /pomalého hrnce/ předehřátého .:yes: řízečky jsou pak měkounké - ňam-ňam.:-D

hosta hosta

21. 9. 2015 12:11

jj, dělám taky tak, postupně je z pánve přidávám do pekáče do trouby:yes:

lencas

21. 9. 2015 11:44

to mi povýdej

zizala zizala (moderátorka)

21. 9. 2015 11:29

Hned bych si pro jeden sáhla :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: řízky dopékané v troubě dopékání řízků v troubě aby byly řízky měkké smazene řízky dopekane v troubě rizek dopekany v troube vepřové řízky dopekane v troube řízky na plechu jak smazit rizky aby byly mekke řízky z plechu dopekany rizek smažený řízek dopékaný v troubě dopékání řízků v v troubě smažené vepřové řízky dopékané v troubě měkký řízek řízky na plech kuřecí řízky dopékané v troubě rizek po zidovsku dopekane rizky v troube řízky v troubě co dělat aby byly řízky hned měkké

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, vejce, mouka hladká, strouhanka, sádlo, máslo

TopRecepty.cz

Dopékané řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/njxW