Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Veganské kynuté lívance

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 8. 2015 08:36

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 160 kJ / 1 711 kcal
Bílkoviny46,35 g
Tuky45,77 g
Vláknina10,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 251 mg
Sůl0,22 g
Sacharidy273,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mé další recepty najdete na http://www.veganotic.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

veganotic veganotic

28. 8. 2015 16:09

Cathleen: vegani se snaží zabránit utrpení a smrti zvířat tam, kde to není nutné (tj. není to např. otázka ohrožení života/přežití). Nejedí tedy žádná zvířata ani výrobky z nich. Droždí jedí čerstvé i sušené :)

cathleen cathleen (moderátorka)

28. 8. 2015 16:00

veganotic: :-)Aničko, prosím o osvětu - vegani jedí čerstvé droždí? Myslela jsem, že ne.

magdalenka magdalenka

28. 8. 2015 15:57

veganotic: Nepohoršujem sa. Je to tvoja vec, ale teraz, keď si to nazvala "veganské kynuté...atď" to má zmysel. Predtým to bolo od veci, potvrdí ti to každý, kto v kuchyni už nejaký ten čas strávil.

veganotic veganotic

28. 8. 2015 15:54

Recept prevzaly TopRecepty z meho veganskeho blogu, kde nazev dava vetsi smysl (jedna se o klasicke kynute livance ve vegan verzi).
Nazev prizpusobim mistnimu portalu, snad to zmirni vase pohorseni :)

Irule Irule

28. 8. 2015 14:11

Jana Remkova::yes::yes::yes::-D

magdalenka magdalenka

28. 8. 2015 13:41

Tradičné lievance toto určite nie sú, ale možno by autorka mohla pouvažovať o zmene názvu. Jej recepty nie sú tradičné, pre mňa určené asi tiež nie, ale verím, že si nájde svojich priaznivcov.

casino casino

28. 8. 2015 13:13

Jana Remkova:
No jo, no, to máte skoro jako ty klasicke-vanilkove-rohlicky/ se lněným semínkem, ze stejné autorské dílny...:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 8. 2015 12:50

Omlouvám se, ale tohle je tradiční, asi jako v Egyptě vepřové maso. Tohle mám určitě běžně v lednici....rostlinné máslo (např. AlsanBio), kokosové mléko, mandlový, nebo sojový olej, rostlinný jogurt AlproSoya....No, ale není nad klasiku. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynuté lívance recept tradiční kynuté lívánce kynuté lívance recept recept na kynuté lívance veganské kynuté těsto kynuté lívance ze sušeného droždí lívance z kokosového mléka lívance kynuté veganské bezlepkové recepty knedlíky kynute veganské recepty bezlepkove kynuté lívance sladké kynuté placky se semínky livance kynute v lednici kynuté lívance susene droždí recept droždí veganske kynuté lívance z droždí veganské bezlepkové ovocné knedlíky jsou kynuté výrobky zdravé livance s ryzovou moukou a bananem kynuté lívance přes noc v lednici

Suroviny: droždí čerstvé, cukr, mouka polohrubá, mléko kokosové, mléko rostlinné, máslo rostlinné, jogurt rostlinný, pudink vanilkový, prášek do pečiva, sůl, kůra citronová, květ muškátový, mléko kokosové, jogurt rostlinný, šťáva limetková, kůra limetková, šťáva citronová, kůra citronová, sirup agávový

TopRecepty.cz

Veganské kynuté lívance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nPKD