Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová směs s hlívou, lilkem a adžikou

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

13. 12. 2015 20:42

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 446 kJ / 1 302 kcal
Bílkoviny19,13 g
Tuky83,33 g
Vláknina31,78 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 58 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy105,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

21. 4. 2016 11:15

Výborná zemiaková zmes. :yes: Akurát som baklažán nepredvárala, je hotový skôr ako zemiaky, takže netreba ho zbytočne dlho vystavovať tepelnej úprave. Ale inak je to chutné jedlo. ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 12. 2015 22:57

Ten lilek bych taky nevařila, jinak super:-p

hosta hosta

13. 12. 2015 21:20

To by mohlo být moc dobré, nevidím ale důvod lilek předvářet, když jsou brambory syrové. S brynzou zkusím:-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lilek s adžikou lilek s hlivou lilek recept zapeceny lilek s hlivou a bramborem brambory v troubě s adzikou

Suroviny: brambory, lilek, hlíva ústřičná, cibule červená, máslo, brynza, koření adžika, sůl

TopRecepty.cz

Bramborová směs s hlívou, lilkem a adžikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vrM5