Pstruzi s bylinkovými bramborami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 245 kJ / 1 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 8,50 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 186,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pstruhy namáčím v másle kvůli synkovi, který nemá rád rybí pach, ale maso je pak i takové měkčí a šťavnatější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2010 04:53
7. 4. 2009 22:18
7. 4. 2009 18:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
Macek13 uvařila před 2 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 26 minutami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 29 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: recepty na pstruhy pstruh recepty recepty pstruh jak dlouho se peče pstruh pstruh pečený s bramborami jak dlouho péct pstruha pstruh s bylinkovým máslem pstruh doba pečení mražený pstruh úprava pstruh s bylinkovým máslem recept jak na pstruhy mražený pstruh recept pstruh celý recept pečený pstruh s bramborami pstruh na rozmarýnu pečený pstruh s bylinkovým máslem pstruh recept dresing k pstruhovi pstruh na bramborach kure s anglickou slaninou
Suroviny: pstruh, brambory, mléko, rozmarýn, tymián, saturejka, bazalka čerstvá, estragon, paprika sušená sladká, sůl, pepř, citron, máslo
Pstruzi s bylinkovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmXZ
3 názory