Dušené jehněčí maso
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 205 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,63 g |
Tuky | 22,73 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 312 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 101,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2015 21:08
tejaja:
17. 10. 2015 19:33
Jana Remkova:
17. 10. 2015 19:17
tejaja: No, víš Terezko, to mi je platné, jak Sobotkovi hřeben!!
17. 10. 2015 17:26
Jana Remkova: Janka, ja budem mať zajtra nový prídel, celé jahňa, dnes zabité.
17. 10. 2015 16:54
Jehně, jehně..jenže kde ho vzít?? Já bych moc ráda vyzkoušela, ale nějaké jehněčí je u nás tak kolem Velikonoc.
17. 10. 2015 16:26
17. 10. 2015 12:59
ani jsem netipovala, kdo je tu odborník na jehně , líbí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 7 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Banana split
Přidáno před 7 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 21 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 21 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 43 minutami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 44 minutami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 54 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 1 hodinou
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 2 hodinami
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 2 hodinami
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Valis uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
2 varianty uzení masa v udírně: Jakou zvolit teplotu na studený a teplý kouř
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: dušená jehněčí kýta jehněčí nejlepší recept jehněčí maso recepty jehněčí kýta dušená dušená jehněčí kýta recepty jehněči hřeben skopové maso s kapustou tejaja dušene jehněči na česneku videorecepty jehneci maso recepty jehněčí dušenénejlepší recepty cz dušené jehněčímaso dušené ovce tejaja skopové maso maso z ovce recepty dušené maso z jehněte jehně recept dušené skopové maso dušené skopové maso dušená jehněčího masa jehněčí dušené na majoránce
Suroviny: maso jehněčí, cibule, rýže, kapusta, sůl, kmín drcený, pepř mletý, protlak rajčatový, směs zeleninová maďarská, olej
Dušené jehněčí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrDV
7 názorů