Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 147 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,23 g |
Tuky | 25,16 g |
Vláknina | 11,90 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 33,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Líčka jsou jemné a šťavnaté maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2016 01:59
No, ono je jednodušší rcp jenom napsat, než ho i uvařit, ale myslím, že fotit jídlo není bezpodmínečně nutné, protože ne každý má tu možnost...
A že není možné neustále něco vymýšlet?
Nemáte recht
Zrovínka se tu ukázal nový recepis na knedlo-zelo-kuře
linkstrem:
Tak to muselo být vínisko na vidličku, když SUBLIMOVALO
23. 1. 2016 01:31
22. 1. 2016 20:50
22. 1. 2016 20:08
proč ten odsudek, proč
Pravda, s vínem a vývarem nakládám jinak, jinak ale dělám hovězí líčka stejně stejně
No, skoro stejně...
22. 1. 2016 17:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 6 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 9 minutami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Chlebová polévka
mondey uvařil před 2 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 3 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: vepřová líčka na víně veprove líčka na víně vepřové líčka recept vepřová líčka na víně vepřová líčka na zelenině vepřová líčka vepřové na červeném víně vepřova lička na líčka na cervenem víně recepty babica versus sapík vepřové maso se zeleninou na víně veprovy licka na vine nejlepší vepřová líčka na víně vepřove na víně vepřová líčka recepty vepřova licka recept recept na vepřová líčka na víně recept na vepřové lička na víně veprova licka na vine recept líčka veprova
Suroviny: líčka vepřová, sůl, olej, cibule, mrkev, kořen petržele, celer, cibulka, protlak rajčatový, tymián, bobkový list, pepř černý, víno červené suché, vývar masový, mouka hladká, máslo
Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64D7
5 názorů