Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou

Chystáte romantickou večeři pro svou drahou polovičku? Šťavnatý kus masa je sázka na jistotu. Vděčná je vepřová panenka, tradičně servírovaná se zelenými fazolkami a pepřovou omáčkou. Nemusíte se bát, přípravu zvládne i začátečník.

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min + 60 minut odležení masa

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava, + 60 minut odležení masa)

23. 1. 2016 20:38

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 290 kJ / 547 kcal
Bílkoviny3,75 g
Tuky42,00 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 1,52 g
Sůl3,80 g
Sacharidy18,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já poprvé chtěla vyzkoušet gratinované brambory. Další mé recepty najdete zde: http://www.vareniapeceni.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kajuska

22. 1. 2023 14:51

výborné :yes::-), děkuji

keijei

31. 12. 2022 08:49

pohoda.b@post.cz: Hovězí steaky nechávám dojít v troubě při 95 °C a zde to bude stejné.

Jan73

18. 12. 2021 18:52

Výborné, díky :-)

pohoda.b@post.cz

25. 10. 2021 15:51

Prosííím při jaké teplotě panenu péci v troubě??????????????????????????? Děkuji:-)

martiline martiline

26. 9. 2021 12:41

Moc dobrý dnešní oběd. Všichni se olizovali až za ušima. Jako příloha byly americké brambory pečené v tatarce ... ... už dlouho jsme si tak nepochutnali.

MiraBar

18. 9. 2021 15:02

Nezbylo nic

Fikina

9. 2. 2021 00:48

Prosím na kolik stupňů je ta trouba. Děkuji

Skalanda

30. 1. 2021 14:49

Ahá, to znám jako pepř čtyř barev. Děkuji

terezicka1 terezicka1

30. 1. 2021 14:44

xzdenka70: děkuju :-)

terezicka1 terezicka1

30. 1. 2021 14:43

Skalanda: v obchodě, zřejmě ne v každém, prodávají od kotany pepřové koření. ..ale jak píše Eja...je to směs barevných pepřu. A dlouho jsem tu nebyla, jelikož jsem zapomela heslo na přihlášení a nebyl čas. ????

Eja57 Eja57

30. 1. 2021 14:14

Skalanda: autorka už tu bohužel dlouho nebyla....podle mne směs čtyř pepřu. K dostání i v lahvičce s mlýnkem

Skalanda

30. 1. 2021 13:55

Prosím co je pepřové koření?

xzdenka70

6. 7. 2018 11:12

:yes:Jeden z nejlepších receptů!!Vypadá to jako ze špičkové restaurace.Doma jsou nadšení.

kotatecko4@seznam.cz

27. 1. 2016 09:08

:-p:yes:

terezicka1 terezicka1

27. 1. 2016 08:16

Děkuji za milé komentáře :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: panenka s pepřovou omáčkou veprova panenka veprova panenka recept vepřova panenka recepty veprova panenka na pepři vepřová panenka na zeleném pepří vepřova panenka na pepři recept panenka s pepřovou omáčkou - recept veprova panenka s omackou vepřová panenka na pepři recepty recepty z vepřové panenky vepřové maso s pepřovou omáčkou panenka na zeleném pepři vepřové na pepři vepřové maso na zeleném pepři vepřové na pepři s omáčkou vepřový steak s pepřovou omáčkou recept na vepřovou panenku vepřové maso na pepři veprove s peprovou omackou

Suroviny: panenka vepřová, koření pepřové, fazolky zelené, slanina, sůl, pepř, smetana, víno bílé, pepř zelený sterilovaný, vývar masový, rozmarýn, tymián

TopRecepty.cz

Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kNYY