Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Chystáte romantickou večeři pro svou drahou polovičku? Šťavnatý kus masa je sázka na jistotu. Vděčná je vepřová panenka, tradičně servírovaná se zelenými fazolkami a pepřovou omáčkou. Nemusíte se bát, přípravu zvládne i začátečník.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 290 kJ / 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,75 g |
Tuky | 42,00 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 18,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já poprvé chtěla vyzkoušet gratinované brambory. Další mé recepty najdete zde: http://www.vareniapeceni.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2023 14:51
31. 12. 2022 08:49
18. 12. 2021 18:52
25. 10. 2021 15:51
26. 9. 2021 12:41
18. 9. 2021 15:02
9. 2. 2021 00:48
30. 1. 2021 14:49
30. 1. 2021 14:44
30. 1. 2021 14:43
30. 1. 2021 14:14
30. 1. 2021 13:55
6. 7. 2018 11:12
27. 1. 2016 09:08
27. 1. 2016 08:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 5 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 19 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 25 minutami
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 34 minutami
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 3 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 3 hodinami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
Jak udělat domácí jíšku a vyhnout se chybám při její přípravě. Potřebujeme na ni kvalitní tuk. Pro pozdější využití ji snadno zmrazíme
Trvanlivost masa je různá. Víte, jak dlouho ho můžete skladovat v lednici?
Další recepty
Tématické fráze: panenka s pepřovou omáčkou veprova panenka veprova panenka recept vepřova panenka recepty veprova panenka na pepři vepřová panenka na zeleném pepří vepřova panenka na pepři recept panenka s pepřovou omáčkou - recept veprova panenka s omackou vepřová panenka na pepři recepty recepty z vepřové panenky vepřové maso s pepřovou omáčkou panenka na zeleném pepři vepřové na pepři vepřové maso na zeleném pepři vepřové na pepři s omáčkou vepřový steak s pepřovou omáčkou recept na vepřovou panenku vepřové maso na pepři veprove s peprovou omackou
Suroviny: panenka vepřová, koření pepřové, fazolky zelené, slanina, sůl, pepř, smetana, víno bílé, pepř zelený sterilovaný, vývar masový, rozmarýn, tymián
Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNYY
Americké brambory pečené v tatarce
mika59
Hodnocení receptu je 5,0 (93×)