Pomazánka z lilku s kapary
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 019 kJ / 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,08 g |
Tuky | 36,44 g |
Vláknina | 11,53 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 586 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 24,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2016 16:26
Většinou peču taky vcelku, tohle bylo rychlejší a ty dozlata opečené kostky byly zas trošku jiné
31. 1. 2016 16:14
Ja pečiem baklažány na pomazánky tiež v celku, ale zvyknem prepichnúť ihlicou na pletenie alebo vidličkou. Už sa mi totiž v minulosti stalo, že neprepichnutý baklažán v rúre explodoval - mala som čo robiť, kým som to vyčistila. Mala som zlosť a nervy - rúra smrdela, ako sa to pripálilo...
31. 1. 2016 14:56
Různé pomazánky z lilku máme rádi, někdy zkusím podle Tebe
Poslední dobou lilek raději peču v celku a pak dám olej až do pomazánky, nepadne ho tam tolik a je to hlavně stravitelnější. A nebo jen potřu plátky olejem a pak už při smažení olej nepřidávám
Poslední dobou lilek raději peču v celku a pak dám olej až do pomazánky, nepadne ho tam tolik a je to hlavně stravitelnější. A nebo jen potřu plátky olejem a pak už při smažení olej nepřidávám
31. 1. 2016 14:32
No, dělávám něco velmi podobného...
...akorát lilky "nepotím", a peču je nasucho vcelku (neperforované) v remosce, nebo na plechu v troubě.
...a EVOO nepřidávám po PL, ale leju z flašky přímo Je spodivem, kolik je lilek schopen do sebe pojmout oleje
...a dělávám ze 2 (v remosce) až 5 baklažánů (více se jich na plech nevejde) a v lednici se i tak pomazánka moc dlouho neohřeje
Bože, jak bych si, ač po jídle, smlsl...
...akorát lilky "nepotím", a peču je nasucho vcelku (neperforované) v remosce, nebo na plechu v troubě.
...a EVOO nepřidávám po PL, ale leju z flašky přímo Je spodivem, kolik je lilek schopen do sebe pojmout oleje
...a dělávám ze 2 (v remosce) až 5 baklažánů (více se jich na plech nevejde) a v lednici se i tak pomazánka moc dlouho neohřeje
Bože, jak bych si, ač po jídle, smlsl...
31. 1. 2016 13:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 6 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 8 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 18 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Právě bylo uvařeno:
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 11 minutami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 38 minutami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 39 minutami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 1 hodinou
Šumavské dalamánky
TAkova uvařila před 1 hodinou
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
terkaferka13 uvařil před 2 hodinami
Kuřecí tarhoňa z jedné pánve
Simpfe uvařila před 3 hodinami
Nejlepší pudinkáče
EvaZajacova uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Katerina007 uvařila před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Dohnalova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Josef Maršálek upekl německý jablečný koláč Apfelkuchen: Vláčnost vykouzlíte přidáním zakysané smetany, radí cukrář
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: pomazánka z lilku baklažán recepty kapari
Suroviny: lilek, olej olivový, tahini, kapary, česnek, sýr parmazán strouhaný, rukola, pepř
Pomazánka z lilku s kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNGY
5 názorů