Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená hlíva ústřičná

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 4. 2009 16:08

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 966 kJ / 948 kcal
Bílkoviny71,25 g
Tuky60,30 g
Vláknina15,75 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 176 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy22,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Suroviny jsou orientační /je to závislé na druhu masa,já jsem použila vepř. kýtu/.Jako přílohu lze podávat jak brambory, rýži tak i těstoviny .My jsme měli bramborové knedlíky, které nám zbyly od včera a i s nimi to bylo dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Leo

25. 7. 2014 12:23

Hlívu dělám na různé způsoby, Váš prověřím. Dík.:-p:-p:-p

HankaPu HankaPu

14. 2. 2010 22:17

Johnny, díky za krásnou fotku:yes::yes::yes:

JohnnySil

13. 2. 2010 16:06

Nikdy jsme Hlívu nejedli, tak jsme si řekli, že to zkusíme. A napoprvé se to docela povedlo.
Jenom doporučuji dusit trochu delší dobu - doměkka. Ačkoliv je to chutná a zdravá houba, je také poměrně tuhá.

michsamant michsamant

20. 1. 2010 20:47

:-p:yes: hlivu varim casto,skor ako rizoto, aby to dcera jedla..zdrave hribky, podporuju imunitu..aj pripravok Imunoglukan D, ktory sa dava na podporu imunity je z hlivy...hlavne teraz v zimnych mesiacoch a ked vystraja chripka, je to asi vhodne jedlo pre take deti,davam bodik :yes:

alena76

11. 8. 2009 10:12

Vypadá to skvěle,houby u nás hrajou prim :-* proto ráda přivítám nové recepty,vyzkouším a bodík je na místě:-!:-!:yes:

Majka

22. 6. 2009 21:58

To musim vyzkouset, nasla jsem na internetu stranky hliva-ustricna.info kde se da koupit hliva susena tak si hned vezmu jedno baleni a pujdu varit :-8

Jikotka Jikotka

21. 4. 2009 11:39

Taky mám hlívu ráda,vyzkouším a tobě jde bodík:-p:-D

HankaPu HankaPu

21. 4. 2009 11:00

Díky všem za bodíky:-)
Drobenko, máš pravdu, ale jelikož já jsem to dělala z vepřového maasa, tak spolu s tou hlívou to bylo měkké současně.:-D:-D

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

21. 4. 2009 07:44

Už od pohledu to je k baštění. Rajčátka sice nemusím, ale ten bramborový knedlíček na moji mlsnou sedí. +bodík

Jenda1 Jenda1

20. 4. 2009 22:14

Hani, recept mě zaujal a určitě vyzkouším.:-p
Zaslouží bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

Patricie

20. 4. 2009 19:01

Moc pěkný recept. Bod je na místě:yes:

Drobenka

20. 4. 2009 17:34

Hlívu dusím na cibulce zvlášť a pak ji přidávám k orestovanému kuřecímu masu. Hlíva je dost tvrdá a musím ji dusit cca 20 minut. Kuřecí maso je minutková záležitost. Hlíva je velice zdravá.:yes: Bodík

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 4. 2009 16:57

Hani, skvělé, hlívu miluji!!:yes::yes:

Iljusa Iljusa

20. 4. 2009 16:51

Mooooc zdravé jídlo - miluji hlívu, jím i sušenou v tabletkách ;-):yes:

HankaPu HankaPu

20. 4. 2009 16:29

Bibinko, díky:-):-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hliva ustricna recepty hlíva ústřičná zdravé recepty zdravé recepty z hlívy ústřičné hlíva ústřičná recept recepty z hlívy ústřičné recepty hliva ustricna co uvařit z hlívy ústřičné hlíva ústřičná jídla z hlívy ústřičné hlíva ústřičná na másle hlíva recepty hlíva jídlo z hlívy ůstřičné recept hlíva ústřičná recepty na hlívu ústřičnou co uvařit z hlívy recept z hlivy ustricne hlíva recept recepty hlíva hlíva recept

Suroviny: hlíva ústřičná, maso, olej olivový, máslo, kurkuma, moučka škrobová, cibulka jarní, rajče cherry, pórek, omáčka sojová, koření oregáno, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Dušená hlíva ústřičná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0gAK