Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou

Výborné šťavnaté placky z hovězího masa, ochucené hořčicí a sójovou omáčkou, stačí chvíli osmažit, výpek dochutit pepřem a zjemnit smetanou a můžete podávat. Toto skvělé jídlo si určitě oblíbíte.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 41 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 6 min bez doby odležení masa

41 min (35 min příprava + 6 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

30. 4. 2016 13:51

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 739 kJ / 894 kcal
Bílkoviny96,86 g
Tuky37,46 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 633 mg
Sodík 1,45 g
Sůl3,56 g
Sacharidy39,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 10. 2023 08:03

:-)<3:yes::yes: Moc se mi recept líbí , foto je nádherné, také dělám mleté hovězí bifteky , trošku jinak ale jsou vždy skvělé:-K

mika59 mika59

23. 9. 2023 12:00

Krenaroman: To jsem moc ráda i za oživení receptu. Mám radost, že nezklamal :-K:-K:-K

Krenaroman

23. 9. 2023 11:43

Šmárja pano,to byla dobrota. Děkuju za vynikající recept.👍👍

Pepa

21. 7. 2016 02:20

ilonka6: Hlavne se ale pise biftek a ne byftek chjooo

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 5. 2016 12:45

:-O:-O:yes::yes:

mika59 mika59

3. 5. 2016 07:13

ilonka6: byftek:-?:-)

ilonka6

2. 5. 2016 23:17

I ja si myslim ze byftek je hovezi, sul a pepr ;-)

spagetka spagetka

1. 5. 2016 19:37

mika59: už si stůj za svým názvem, je tvůj a ty to tak cítíš :yes::yes::yes::yes::yes::yes:

mika59 mika59

1. 5. 2016 19:31

Tak jsem to opravila, doufám, že to už vadit nebude:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 5. 2016 19:20

:-K:yes:

mika59 mika59

1. 5. 2016 19:02

Já jsem to ale nenazvala Pravý hovězí mletý biftek. Tady je několik receptů jménem biftek, ať sýrový, rybí, králičí a slovo biftek nikomu nevadí.:-)

Petra

1. 5. 2016 18:46

hosta: Vám tam taky vadí to vajíčko a cibule? Důležité je tam to maso. A stejně jako zdomácněla svíčková na smetaně i s falešnou svíčkovou nebo jiným hovězím masem, tak do sekaných biftečků se obvykle nedává dražší maso jako je nízký roštěnec. Ale původní recept z toho vychází.

Petra

1. 5. 2016 18:35

Ale ano

hosta hosta

1. 5. 2016 18:34

Petra: to snad ne:-O

Petra

1. 5. 2016 18:20

casino: Důležité tam je to hovězí maso, které by mělo být z masa, ze kterého se připravuje biftek. Třeba z nízkého roštěnce. V tom je ten rozdíl mezi sekaným biftekem a karbanátkem - karbanátek se připravuje z jakéhokoliv mletého masa. Vejce a cibule nevadí!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mleté hovězí recepty mletý biftek mleté biftečky hovezi mlete recepty mleté hovězí mleté bifteky hovezi s peprovou omackou mlety hovezi bivtek hovězí biftek hovězí biftek z mletého masa mleté hovězí biftečky pepřová omáčka recept hovězí bifteky z mletého masa biftek z mleteho hovězího masa hovězí biftečky hovězí mleté rozdíl mezi steakem a biftekem biftek z mletého masa mletý hovězí hovězí mleté recept

Suroviny: maso hovězí mleté, vejce, cibule, solamyl, mouka hladká, hořčice pikantní, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, chilli, olej, pepř čtyř barev, pepř zelený, smetana na vaření

TopRecepty.cz

Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yy4R