Čertova kapsa
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Játra solíme až po změknutí, maso ihned.
Zdroj- Doporučené recepty-Ivana Frintová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2010 09:40
Zrovna tu hledám nějaký recept na kotlety, zase něco jiného než dělám. Tento recept mi připadá jednoduchý a díky fotkám se mi sbíhají sliny. Vypadá to tak, že mám na sobotu oběd vybraný.
25. 1. 2010 10:42
Saimi nejen vypadá, je to moc dobré jídlo
24. 1. 2010 17:30
vypadá to nádherně
7. 5. 2009 13:59
Jani, taky dělávám, ale s kuřecí játrou.
Hezké fotečky, posílám pátého bodíka.
Hezké fotečky, posílám pátého bodíka.
6. 5. 2009 22:52
Já už poslední dobou i ten hrášek polknu - a to jsem dřív měla dojem, že by mi obrátil žaludek . Třeba ta játra jen neumím připravit; vzpomínám, že máma je často dělala jako minutku (prý kvůli železu, které obsahují), a to jsem je jedla, ale jiné vnitřnosti jsem prostě nemohla. Babička mi (jako dítěti) z polévky vybírala kuřecí srdíčka coby největší lahůdku a já jsem je polykala s tak upřímným odporem, jaký je vůbec možný... V tomto ohledu se na mně moji francouzští předci příliš nepodepsali...
6. 5. 2009 22:15
Nenuť se nikdy do něčeho, co nemůžeš. Já si marně vzpomínám, co nemám ráda já, když jsem byla malá, nesnášela jsem kel nahusto a bramborový guláš, i to už není pravda. Nemusím moc rýži a tu jsem zase zbožňovala, tak vidíš, chutě se mění
6. 5. 2009 21:59
Jani, možná bych se měla poučit i já a zkusit játra... Ale já mám asi nějakou bariéru. Prostě to nepůjde.
6. 5. 2009 21:43
No, Eli, učím se od tebe ta "zelenina"
6. 5. 2009 21:27
Jani, ta fotka je úžasná - máš je čím dál lepší, všimla sis toho?
Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já... ), ale jistě je dobré... Jak říkám, krásná fotka
Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já... ), ale jistě je dobré... Jak říkám, krásná fotka
6. 5. 2009 15:48
už to vidím u nás na talíři. Brzo vyzkouším.
6. 5. 2009 15:44
Já na to ještě přidávám lžíci podušených hub, která smíchám s játry. Každopádně
6. 5. 2009 14:07
6. 5. 2009 13:52
Merylas, klidně, určitě bysme to nějak zvládli i s mým přítelem
6. 5. 2009 13:34
Občas jsem dělávala, ale s jinou náplní, takto připravené kotletky nikdy nezklamou Jani, nechceš mě vzít na stravu?
6. 5. 2009 12:56
No, sousedi říkali, že mne asi vystěhují, ale prý to spraví pozvání na oběd!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 12 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 12 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 13 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 22 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 56 minutami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 5 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 9 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 11 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 12 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: aspikové lahůdky recepty polevka z kuřecich srdíček certovo maso vepřové s játrou recepty mäso s lečom certova veprova kapsa čertova játra recepty pro kazdou kapsu čertův kotlík recept top recepty čertovo maso veprova certova kapsa čertova polévka vepřové maso s játrou maso na kořenové zelenině top recepty certova kotlata plnena certova kotleta fecept na gulas ze selete kuřecí kapsa s játrou čertovo maso recept kreci polevka s jatrou
Suroviny: kotleta, játra vepřová, lečo, olej, cibule, sůl, pepř
Čertova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYXK
17 názorů