Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čertova kapsa

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 5. 2009 12:22

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Játra solíme až po změknutí, maso ihned.

Zdroj- Doporučené recepty-Ivana Frintová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

6. 5. 2009 12:53

Holka - ty jsi od té soutěže tak rozjetá, že tě asi nikdo nezastaví :-D:-D:-D
Ale co recept - to dobrota. Sousedi musí strašně slintat, když jim tam každý den voníš nějakou mňamkou.:-D:-D:-D
Vypadá to úžasně jako vždy. Bodík letíííí ;-)

maris maris

6. 5. 2009 12:30

Jani, to musí být dobrota a ty fotky :yes: - krása, posílám bodík a recept si ukládám;-):-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: aspikové lahůdky recepty polevka z kuřecich srdíček certovo maso vepřové s játrou recepty mäso s lečom certova veprova kapsa čertova játra recepty pro kazdou kapsu čertův kotlík recept top recepty čertovo maso veprova certova kapsa čertova polévka vepřové maso s játrou maso na kořenové zelenině top recepty certova kotlata plnena certova kotleta fecept na gulas ze selete kuřecí kapsa s játrou čertovo maso recept kreci polevka s jatrou

Suroviny: kotleta, játra vepřová, lečo, olej, cibule, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Čertova kapsa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oYXK