Labužnická stehna
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj- Doporučené recepty-Nelly Chytilová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2009 21:55
Jo ... a skvělá, "voňavá" fotka!
28. 4. 2009 21:54
Dělám něco podobného - tedy ze stejných surovin, ale zatím mě nenapadlo maso plnit. Musí to být dobrůtečka
27. 4. 2009 21:25
Helli, díky, určitě to zkusím, kuřata dělám snad na všechny možné způsobyPoprosím syna, jak když to jednou vidím, už je fajn, stačí mi to vidět.
27. 4. 2009 20:56
Jani, plnit pod kůži jde velmi lehce. Drž stehno za tu kost a na tom druhém "širším" konci stehna zajeď ukazovákem druhé ruky pod tu kůži a postupně jí "odtrhávej" od masa, jde to lehce. Pak mezi kůži a maso dej náplň, zase to maso do kůže zpátky "oblíkni" a zasponkuj.
27. 4. 2009 19:54
No to nemá chybu.
27. 4. 2009 19:33
Jani, to vypadá hezky. Pro mě je důležitý nápad, zbytek si už dotvořím. Chuťově to bude zajímavé.
Posílám bodíka.
Posílám bodíka.
27. 4. 2009 17:52
Jani, to bude určitě moc dobrý +
27. 4. 2009 15:16
Já dávám pod kůži koření a s tou klobáskou se zelím to může být opravdu pikantní
27. 4. 2009 14:43
Světlano, možná to v tom receptu i tak mysleli, ale já to neumím, tak jsem to udělala tak, jak vidíte holky!
27. 4. 2009 14:18
Janko,dobrý nápad ,co nejdřív vyzkouším ,dám bodík
27. 4. 2009 13:35
....Jani, vypadá to bezva a určitě výborné....napadlo mně - co myslíš, nedala by se směs zelí-klobása nacpat i pod kůži?...jinak - posílám bodíka
27. 4. 2009 13:18
Koukám, že jsi z té soutěže tak rozjetá, že ses ještě nezastavila, viď?
Máš to moc krásné a určitě moc dobré. Já jsem byla chvíli mimo - 40°C horečky a zánět dutin mne donutil zpomalit mé šíléné pracovní i domácí tempo. Snad se brzy opět nastartuju. Trěba začnu nějakou dobrotou od tebe.
Máš to moc krásné a určitě moc dobré. Já jsem byla chvíli mimo - 40°C horečky a zánět dutin mne donutil zpomalit mé šíléné pracovní i domácí tempo. Snad se brzy opět nastartuju. Trěba začnu nějakou dobrotou od tebe.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Omeleta se sýrem
Přidáno před 5 minutami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 18 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 21 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynuté buchty - jako šátečky
1Blanka uvařila před 2 minutami
Koláč z jablkového těsta s tvarohem, ovocem a drobenkou
Flipicek uvařila před 30 minutami
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Moanka uvařila před 33 minutami
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 11 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 11 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 11 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 13 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kysané zelí recept kuřecí stehna bez kosti kuřecí stehna bez kosti recept kureci stehna bez kosti recepty stehno bez kosti a kuze labužnické kuře labužnické kuřecí stehna kuřecí stehno bez kosti a kůže labužnická kapsa pikantni labuznicka stejna zanet kuze stehen klobása gyulai úprava, recepty labužnická kuřecí stehna kuřecí stehna bez kosti a kůže kuřecí stehno bez kosti a kůže recept kuřecí stehno bez kosti a kůže recepty kuchařka stehna recepty kureci stehen bez kosti labuznicka kuřecí kapsa v bramboráku kureci stehna na labuznickou úpravy
Suroviny: stehno kuřecí, zelí kysané, klobása pikantní, koření grilovací, máslo, sůl
Labužnická stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lgnw
12 názorů