Zelený boršč
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 711 kJ / 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,15 g |
Tuky | 8,20 g |
Vláknina | 28,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Maminka pocházela z Ruska, podobně se v její rodině připravoval borčš na Velký pátek. A vařívala jej tak i později, když už měla svojí rodinu. Jako vývar jsme používali vývar z uzených žeber, obrané uzené maso se použilo do velikonoční nádivky (hlavičky).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2016 15:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 5 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 7 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 12 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 18 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 4 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
Vanda_A uvařila před 4 hodinami
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Denny2111 uvařila před 6 hodinami
Hovězí guláš z kližky
Vivikina uvařila před 7 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Panova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uchovat zelí? Máme 2 možnosti, nakládání do soudku jednoznačně vede
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Další recepty
Tématické fráze: zeleny boršč borčš ruský borčš borčš recept zelený boršč recept recept na zelený boršč zeleny ruský boršč zeleny borst spenatovy boršč špenátoví boršč jarni boršč bily jarni borsc recept zeleny boršč
Suroviny: vývar masový, cibule, česnek, zelenina kořenová, brambory, protlak špenátový, vejce, sůl, pepř, ořech muškátový, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, smetana zakysaná
Zelený boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJ5K
1 názor