Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pochoutková žemlovka

Luxusní snídaně i efektní dezert - s touto žemlovkou vždy uděláte dojem. Navíc je to skvělý způsob, jak zužitkovat rohlíky, které jsme nestihli sníst. Pochoutková žemlovka je doladěná vanilkovým pudinkem a svěží chutí tvarohu.

Hodnocení receptu je 5,0 (115×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

29. 4. 2009 11:32

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 792 kJ / 2 818 kcal
Bílkoviny40,66 g
Tuky14,50 g
Vláknina16,15 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,26 g
Sacharidy623,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Doporučené recepty - Marie Peňázová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irule Irule

8. 6. 2013 17:13

neodolala jsem a dnes žemlovku udělala, byla výborná :yes::-p:-p:-p

Irule Irule

6. 6. 2013 12:58

Nella:to věřím :-p:-p:-p

Nella Nella

6. 6. 2013 12:56

Jako je fakt, že je provoněný celý byt!!!!! :yes:

Irule Irule

6. 6. 2013 12:55

:-Ojéééé vy my ale děláte chutě :-p:-p:-p;-):yes:

Nella Nella

6. 6. 2013 12:54

Určitě dám... dělám ji poprvé v životě, tak jsem napjatá jako struna :-! Jen doufám, že ji vytáhnu ve správný čas.. :-) 220° na pečení z vrchu i zespodu ???

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 6. 2013 12:48

Nella: šmarjá panno, to už je dávno, co jsem ji dělala!:-D. Dej vědět, jak bude chutnat;-)

Nella Nella

6. 6. 2013 12:46

Už je v troubě :-p snad se povede, moc se na ni těšíme :-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 3. 2013 18:52

Hanca: nemusí, ale pak se jedná o úplně jiný recept;-)

Hanca

27. 3. 2013 18:00

musi tam byt pudink? me moc nechutnaji :)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 2. 2013 10:13

zuzanarau:;-) díky

zuzanarau zuzanarau

7. 2. 2013 09:47

DELIKATESA:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 9. 2012 15:47

LLenule: díky moc, to jsem ráda, že chutnala:-)

LLenule

20. 9. 2012 14:28

Moje první a výbornáá žemlovka,dávám velkou 1:yes: ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 7. 2012 14:54

Jindřich: já většinou peču na 220 stupňů a opravdu nehlídám čas, aspoť tedy ne u takových věcí. Hlídám si to přímo v troubě. Jakmile začne jídlo vonět, mrknu se do trouby a podle barvy opečených rohlíků hlídám, aby nebyly spálené, ale mírně růžové. Slibuji, že příště si to stopnu;-)

Jindřich

18. 7. 2012 13:45

To je pěkný recept, ale co znamená péct do růžova? Vzhledem k tomu že s pečením mám minimální zkušenost, tak bych od receptu chtěl dobu a teplotu pečení. Péct do růžova je mně tak nějak na prd. Ale i tak díky za recept.

1 2 3 4 5 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žemlovka žemlovka recept recept na zemlovku žemlovka z rohlíků recept žemlovka jak dlouho se peče žemlovka jak dlouho péct žemlovku dobrá žemlovka žemlovka s jablky a tvarohem recept žemlovka bez tvarohu jak se dělá žemlovka žemlovka s pudinkem recepty žemlovka žemlovka videorecept recepty na žemlovku žemlovky luxusni zemlovka top recepty žemlovka žemlovka pro děti zemlovk

Suroviny: rohlík, mléko, mléko, jablko, tvaroh ve vaničce, pudink vanilkový, pudink, tvaroh, máslo, strouhanka

TopRecepty.cz

Pochoutková žemlovka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/662n