Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 7. 2016 20:42

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený králík se zelím pečený králík recept pečený králík s kedlubnem pečený králík se se zelim pečený králík recepty pečený králík králik se zelím kedlubna, králík kralik s kedluben kotlety s kedlubnovým zelím

Suroviny: králík, cibule, slanina, sůl, koření provensálské, máslo, voda, kedlubna, sůl, pepř mletý, kmín drcený, olej, cukr, ocet, brambory

TopRecepty.cz

Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z9Ov