Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 9. 2016 20:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 520 kJ / 1 797 kcal
Bílkoviny168,27 g
Tuky87,76 g
Vláknina16,24 g
Cholesterol 624 mg
Sodík 623 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy37,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivace64 Ivace64

16. 9. 2016 17:24

Jana Remkova: tady je pořád, ale nikdo zas tak ho nekupuje, je všude, dnes bylo zase v centru Prahy :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 9. 2016 21:50

Tleskám!!!:-O jen kde vzít v Orlové jehněčí, když zrovna nejsou Velikonoce, nebo Vánoce? :-Q:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jehneci kyta na vine jehnecí kýta na rozmarýnu jehněčí na víně jehněčí na červeném víně jehněčí kýta na červeném víně jak připravit jehněčí kýtu jehněčí kýta recept jehněčí kýta nejlepší recept jehněčí kýta jehněčí kýta se špenátem jehnečí na na červeném víně jehneci maso na červeném víně jehněčí kýta na pánvi pečené jehněčí maso na víně jehnečí kýta nejlepší recepty marinovana jehneci kyta priprava jehneci kyty recept na jehněčí na rozmarýnu jehneci gulas na vine jehnecí maso na červeném vínu

Suroviny: kýta jehněčí, česnek, rozmarýn, cibule, olej, víno červené, vývar, bobkový list

TopRecepty.cz

Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k0KE