Pečený kapr se zámeckými šťouchanými bramborami
Suroviny
Porce: 3-5 (podle počtu strávníků)
Nutriční hodnoty
Energie | 5 993 kJ / 1 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,33 g |
Tuky | 65,50 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 142 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 172,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vánoční či sváteční podoba kapra se nemusí omezovat jen na tradiční podobu – smaženého v trojobalu. Zkuste o letošních Vánocích změnu. Příprava pečeného kapra se zámeckými šťouchanými bramborami je mnohem jednodušší a svým způsobem i chutnější.
Zámecké šťouchané brambory dělala babička. Recept měla od své maminky, která tvrdila, že se takto úžasně připravovaly na zámku Hradiště.
Tento recept najdete na mých stránkách http://www.varimesmarcelou.cz/ryby/peceny-kapr-se-...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2016 10:13
6. 12. 2016 21:54
6. 12. 2016 21:23
6. 12. 2016 18:00
6. 12. 2016 16:34
6. 12. 2016 15:56
6. 12. 2016 15:31
6. 12. 2016 15:28
6. 12. 2016 15:24
6. 12. 2016 15:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 49 minutami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 51 minutami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 12 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 12 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií aneb O hledání těch nejlepších palačinek pro Áňu. Tyhle pohankové to vyhrály na celé čáře
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Tématické fráze: pečený kapr doba pečení kapra příprava kapra kapr s bramborem kapr s kůží recept na pečeného kapra kapr pečený připrava smaženého kapra kapr doba pečení pečený kapr s kůží prčený kapr peceny kapr recepty pečený kapr na cibuli kapr pečeny s kuzi upeceni kapra kapr pečený s cibulkou jak se připravuje kapr odležení kapra pečený kapr top recepty kapr bez kuze
Suroviny: kapr, slanina, paprika sušená sladká, sůl, pepř černý, citron, olej řepkový, máslo, kapr, brambory, mléko, máslo, bobkový list, koření nové koření, cibulka jarní, petrželka, sůl, pepř
Pečený kapr se zámeckými šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DK9n
10 názorů