Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Aténská jehla

Hodnocení receptu je 5,0 (63×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

29. 5. 2009 16:33

Suroviny

Porce: 2-4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 591 kJ / 1 336 kcal
Bílkoviny90,20 g
Tuky98,29 g
Vláknina9,83 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 1,84 g
Sůl4,40 g
Sacharidy17,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Není vůbec třeba cokoliv solit, protože kořenící směs gyrosu je slaná dost!!!

Recept mám z obalu od gyrosu, ovšem dost upravený a změněný-možná, že už to není jehla Aténská, ale Česká.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vajana

28. 2. 2013 10:42

Slinky sa mi zbiehajú, len čo to vidím.Hneď to idem vyskúšať a udeľujem bodík.:-*:yes:

Bibinka Bibinka

25. 10. 2012 08:07

Moncik:Mončí, ano všechno je na pánvi, otáčí se to po chvílích, až je maso měkké a opečené;-)

Moncik

24. 10. 2012 18:21

Smím se zeptat-takže se nic nedělá v troubě, ale vše na pánvi?

Gwynplain

18. 12. 2010 14:10

Trochu jsem to obměnil.Peču to rovnou na pekáči a na okraj (zbytek) pekáče přídám pokrájené syrové brambory, které posyu řeckým kořením na brambory. Nemusím je tak vařit zvlášť
ahoj

Bibinka Bibinka

25. 7. 2010 16:38

Lucie(neregistrovaná), já děkuji, že jsi vyzkoušela a potěšilo mě, že chutnalo:yes:;-)

Lucie

25. 7. 2010 15:26

Tak jsem si to dnes ukuchtila k obědu a opravdu mňamka:-) a ta omáčka byla luxusní...

majda1512

19. 7. 2010 15:24

Dělala jsem na venkovní grilování a také super :-p

--ReNi--

15. 6. 2010 15:34

nádherně vyzdobený talíř a jídlo na něm jistě výborné ;-)

Reny2

31. 5. 2010 16:53

uz jsem ulozila,udelila bodik a urcite brzy vyzkousim....na chate zkusim na grilu....bude to urcite namka...:yes::yes::yes:

k.radulka k.radulka

8. 2. 2010 20:19

Holky já je tak dělám akorát je podleji ještě deckou smetany, jsou takové jemnější:yes::-*:-8

Bibinka Bibinka

8. 2. 2010 20:12

Holky zlatý, moc vám děkujiá za chválu, potěšili jste mne moc:-!U nás jsou špízy také ve velké oblibě.;-)

cardanka

8. 2. 2010 12:53

Bibi:-Kprávě pro toto mám topky ráda, vždy se tu najde kulinářská paráda;-):yes:. Špízy má moje rodina ráda, k vyzkoušení ukládám a 30.bodík posílám:yes:

drahulin drahulin

7. 2. 2010 16:59

Bibinko,bylo to výborné.:-pBohužel jsem finální fotku omylem vymazala.;-(

michsamant michsamant

7. 2. 2010 07:41

:-p:-p:yes:

Jaruna18 Jaruna18

7. 2. 2010 07:21

Bibinko,bezvadný,je to moooc dobrý.Dávám bodíka a dnes dělám k obědu.:yes: Už podruhé.Všem moc chutná.:yes::-D:-D:-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit k obědu recepty co lehkeho k obedu něco lehkého k obědu gyros recept na jehle athenská jehla jehla na gyros gyros na jehle co udělat k obědu jak uvařit něco lehkého lehké recepty k obědu co uvařit k obědu jehla lehký oběd recept špízy a jehly recepty příprava gyrosu recepty co k obědu gyros recept na jehlach jehla na maso obedy recepty jehla recept

Suroviny: maso, špek, koření gyros, paprika, rajče cherry, žampióny, cibule lahůdková, mouka hladká

TopRecepty.cz

Aténská jehla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NxnK