Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 270 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 210 min

270 min (60 min příprava + 210 min tepelná úprava)

1. 2. 2017 11:41

Suroviny

Porce: 4 - 6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie65 096 kJ / 15 558 kcal
Bílkoviny815,42 g
Tuky163,47 g
Vláknina2 434,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49,79 g
Sůl108,20 g
Sacharidy1 457,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovala jsem se receptem pana Romana Dolejše.

Tento recept i s fotopostupem najdete http://www.varimesmarcelou.cz/hovezi-maso/pecena-h...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

1. 2. 2017 13:48

Vypadá to velice žravě :-p:yes: Ještě někde koupit ta hovězí žebra :-(

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečena hovězí žebra pečené hovězí zebro pečená hovězí žebra v troubě pečené hovězí žebra hovezi zebra pecena hovězí žebro na pečení pecena hovězí žebra recept hovězí žebro pečené pečená zebra hovězí žebra recepty hovezí žebra hověží žebro pečené zebra pecene hovezi recept pečená hovězí žebra recept na pečená hovězí žebra recepty pečená hovězí žebra recept na hovězí žebro hovězí pečená žebra žebra na pivu

Suroviny: žebro hovězí, cibule šalotka, bobkový list, protlak rajčatový, cukr třtinový, mouka hladká, paprika sušená pálivá, celer, mrkev, rozmarýn, tymián, víno červené suché, pivo černé, cibulka jarní, sůl, pepř mletý, vývar, ghee,

TopRecepty.cz

Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pq81