Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pařížský krém jednoduchý

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

11. 6. 2009 15:22

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 793 kJ / 2 819 kcal
Bílkoviny25,20 g
Tuky238,18 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 78 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy139,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Krém je rychle hotový a nikdy se nesrazí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Melanka

27. 9. 2012 08:52

:-p:-p:yes::-)) Všem mooc boporučuji:yes::-p

zizala zizala (moderátorka)

22. 2. 2010 22:12

Aha, to jsem si nevšimla, finální foto má moučník natřený světlým krémem, tak proto mě to zmýlilo.

Iriska Iriska

22. 2. 2010 20:42

thomassinno, zizala - zdravím vás. Paprika má ty fotky správně. Napřed se smíchají žloutky s máslem a pak se do toho vešlehá kakaová hmota. To má Paprika na další fotce.

zizala zizala (moderátorka)

22. 2. 2010 19:58

Tome, podle receptu určitě, to na fotce je něco jiného, Paprika to asi popletla :-)

thomassinno thomassinno

22. 2. 2010 19:12

Neměl by ale přece jenom Pařížský krém být tmavý? S kakaem, či čokoládou? :-O

janatka janatka

22. 2. 2010 15:20

Je vynikající.:yes:Povedl se úplně nádherně a moc chutnal.:-))

simko.jit simko.jit

21. 12. 2009 14:48

mám před sebou moudrou knihu a tam je složení
Pařížská šlehačka - lehká: smetana, kakaový prášek, cukr krupice.
Cikánský krém - cukr krupice, smetana,cukrářská kakaová poleva.
Postup u obou stejný - vše provařit, nechat vychladnout, druhý den vyšlehat.;-)

Hella Hella (moderátorka)

5. 7. 2009 20:56

Krém je dobrý, jeho název trochu zavádějící, Pařížský se dělá ze šlehačky. Stejný se dává do Opilého Izidora. Jen ty syrové žloutky v krému nejsou moc trvanlivé. Obvzlášť v létě bych to neriskovala.

Paprika Paprika

5. 7. 2009 16:26

Dělala jsem pouze 1/3 dávku a musím říct, že je moc dobrý a celkem rychlý. Bílkama bych ho , Irisko, určitě nekazila.:yes::yes: +;-)

Iriska Iriska

12. 6. 2009 15:34

Ahoj ajulko, já nevím. Trubičky jsem s ním neplnila. Ale krém je dost hustý, takže určitě nevyteče. Ale možná by nebylo na škodu ušlehat ze zbývajících bílků sníh a trochu ho tím odlehčit. Ale to jsem fakt nezkoušela.:-S

ajulka ajulka

11. 6. 2009 20:32

Irisko chci se zeptat,mohu pouzit tento krem i na plneni trubicek?diky:-8

Denisa

11. 6. 2009 16:24

Zítra budu péci dort k narozeninám a skvělá inspirace na krém dávám do oblíbených a posílám bodík:-p:yes:

vybusna vybusna

11. 6. 2009 15:38

velmi dobry krem...dobre sa nim plnia torty

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pařížský krém z ledových kaštanů parizsky krem z parizske slehacky pařižsky krem do dortu jednoduchy krem na dort jednoduchý pařižský dort jednoduchý čokoládový krém rychlý pařížský dort pařížský krém bez šlehačky rychlý pařížský krém cikansky krem pařížský krém na dort pařížský krém z kakaa pařížský šlehačka pařížský dort jednoduchý recept trvanlivý máslový krém jednoduchy krém do dortu parizske trubicky jak správně ušlehat šlehačku trvanlivý krém pařízský dort

Suroviny: cukr moučkový, kakao, mléko, máslo, žloutek

TopRecepty.cz

Pařížský krém jednoduchý

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j2KB