Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené zelí s kabanosem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

23. 1. 2017 01:11

Suroviny

Porce: Dvě (nezbude)

Nutriční hodnoty

Energie6 626 kJ / 1 584 kcal
Bílkoviny77,25 g
Tuky127,50 g
Vláknina2,53 g
Cholesterol 340 mg
Sodík 5,45 g
Sůl13,25 g
Sacharidy30,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám z kuchařky mé mamky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

9. 2. 2017 08:58

jednoduché a rýchle. Dali sme si len s chlebom a nebolo to zlé. ;-):yes:

hambrtka

23. 1. 2017 20:34

Dobrý kabanos se nechá sehnat u menšího řezníka který si dělá vše sám a ne že jen preprodava. :-)

magdalenka: já jsem měla kysané, myslím že do sladko kyselého stačí dát min cukru.

magdalenka magdalenka

23. 1. 2017 17:34

Sudet: Kapusta = zelí kysané alebo sladkokyslé? Dík.

hambrtka

23. 1. 2017 17:28

Dobrý kabanos se nechá sehnat u menšího řezníka který si dělá vše sám a ne že jen preprodava. :-)

Sudet Sudet

23. 1. 2017 17:19

V dřívějších dobách se peklo zelí v pekáči, na zelí se vyskládaly domácí klobásy a podávalo se s hrachem, nebo bramborama. Nám to moc chutná, někdy rozložím kysané zelí do pekáčku a navrch naskládám jitrnice a společně zapeču, taky moc dobré<3
Recept fajn, jen kde lze vzít kvalitní kabanos (leda vyrobit):yes:

drakoska drakoska

23. 1. 2017 11:15

To vůbec nezní špatně. Kdyby byl nějaký kvalitní kabanos, nepohrdnul bych:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečené zelí zapeceny kabanos kabanos v zelí zapečené špekáčky v zelí sladkokyselé zelí s kabanosem recept kabanos a vařený hrách knedlik zeli kabanos zapečené zelí kabanos s kysaným zelím zapekane zelí pekinské karbenátky utopenci z kabanosu

Suroviny: zelí, kabanos, koření grilovací, cukr, smetana 12%

TopRecepty.cz

Zapečené zelí s kabanosem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v655