Pstruh po mlynářsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 025 kJ / 1 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,77 g |
Tuky | 133,24 g |
Vláknina | 12,08 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,41 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2023 13:30
Jsem ráda, že se tady ten recept objevil. Sama jsem ho někde ztratila.
O houbách "mlynařkách" nic nevim.
Ja jsem někde četla informací, že "po mlynářsku" je to kvůli balení v mouce.
O houbách "mlynařkách" nic nevim.
Ja jsem někde četla informací, že "po mlynářsku" je to kvůli balení v mouce.
27. 2. 2013 12:56
Váš recept je neúplný a patří se do mouky namíchat sušené v hmoždíři na prach drcené bílé houby jménem mlynářky.
11. 2. 2013 14:59
Udělali jsme si jen takovou"chuťovečku"bez ničehoPosílám foto a bodík+16
27. 9. 2010 03:42
8. 11. 2009 12:00
Dávám bodíka a jdu vařit už se na ně moc těším - koukají tu na mě rybičky
16. 6. 2009 18:38
Dávám bod, taky dělám, ale do mouky přidávám červenou papriku - jen aby byla mouka růžová.S Bibi souhlasím s tím citrónem.
16. 6. 2009 16:47
Moc hezký recept na rybičku, zas tak moc jich tady není a věřím, že to brzy někdo vyzkouší. Třeba já+
16. 6. 2009 15:17
Moc děkuji za bodík. Ty dva citrony ten jeden vymačkáš natoho pstruha a ten druhý je jen na ozdobu
16. 6. 2009 15:14
Velmi dobře znám tento recept a na chatě jsme to baštili velmi často a říkali jsme: Uděláme mlynáře, ale 2 citrony to teda nee Jinak ti dám bodíkapstruh je moc dobrá rybka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 15 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 45 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: pstruh po mlynarsku v troube příloha k pstruhovi příloha ke pstruhovi ryba po mlynářsku pstruh recept příloha ke pstruhu pstruh příloha pstruh po mlinářsku pstruh na citronu příloha k pstruhu pstuh po mlynářsku po mlynářsku pstruh na citronech pstruh pstruch po mlynářsku pstruh recepty pstruh po mlynařku přílohy ke pstruhovi prílohy k pstruhovi pstruh v troubě
Suroviny: pstruh, citron, sůl, mouka hladká, ghee, máslo, petrželka
Pstruh po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgYW
9 názorů