Telecí vývar
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 709 kJ / 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,60 g |
Tuky | 1,72 g |
Vláknina | 25,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 537 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 17,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 5. 2017 12:06
hosta: Mrkev se vaří s masem a kostmi jen proto, aby ochutila maso a vývar. Ostatní zeleninu pak vařím nakrájenou jen chvilku, aby se nerozvařila a výsledek pak vypadá lépe vzhledově. Někdy vařím od začátku i kousek celeru a petržele, kvůli chuti a nakonec stejně přidám nakrájenou zeleninu na vzhled.
31. 5. 2017 09:06
Proč se zelenina vaří nadvakrát? Mrkev dvakrát tak dlouho? Má to nějaký důvod?
30. 5. 2017 23:11
Dala bych si porcičku,telecí polévku jsem nikdy neochutnala
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 19 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 22 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 7 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 8 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 8 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 8 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 8 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 8 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 11 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 11 hodinami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero rad na téma vývary aneb vše, co o nich každá hospodyňka potřebuje vědět
Retro okénko: UHO neboli univerzální hnědá omáčka může být skvělým základem mnoha jídel. Podle tohoto receptu se povede každému
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Další recepty
Tématické fráze: vývar z telecích kostí jak dlouho se vari teleci maso vyvar s telecich kosti telecí kosti vývar z telecího telecí vývar z kostí silný telecí vyvar silny vyvar z telecich kosti jak se vaří vyvar vaříme z telecí oháňky telecí vývar bez kostí jak dlouho se vaří vývar vývar telecí kosti vývar z telecích s kostí recepty vývar z telecího masa teleci kosti recept vaříme z telecího vyvar telecich kosti telecí kosti vývar teleci vyvar s noky
Suroviny: kost telecí, mrkev, petržel, celer, libeček, nať petrželová,
Telecí vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lyxr
3 názory