Vepřová plec marinovaná a pečená v podmáslí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 094 kJ / 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,09 g |
Tuky | 33,33 g |
Vláknina | 4,41 g |
Cholesterol | 422 mg |
Sodík | 650 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 31,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 11. 2017 11:27
30. 9. 2017 18:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 12 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 13 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 16 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 6 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 7 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 8 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřová plec vepřové plecko recepty maso nalozene v podmasli recepty z vepřové plece vepřové maso v pomáslí vepřová plec recepty pečená vepřová plec vepřové plecko recept vepřová plec recept vepřové plecko pečené recepty naložena pecená vepřová plec recepty z plecka plecko recepty pečené vepřové plecko vepřová plec pecena vepřové plecko marinované vepřové maso v podmáslí naložené maso v podmáslí podmáslí a maso
Suroviny: plec vepřová, podmáslí, česnek, hořčice, kurkuma, cukr hnědý, paprika sušená sladká, chilli, sůl, pepř, kmín mletý, cibule sušená, sádlo
Vepřová plec marinovaná a pečená v podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pZN
2 názory