Moravský kváskový chléb
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 029 kJ / 1 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 7,76 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,61 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 290,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2017 16:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 10 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 23 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 24 minutami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 57 minutami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 2 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 3 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 3 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 3 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 4 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 4 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Co upéct s mákem? Vyzkoušejte krémové řezy nebo kynutý závin
Další recepty
Tématické fráze: překládání kváskového chleba příprava kvásku na chleba kvaskovy chleba z lednice hydratace chleba překládání chleba bílý kvaskovy chléb glazura na chleba kváskový chléb z lednice chleba bílý z kvásku priprava kvasku těsto na chleba v lednici moravský chléb teato na chleba v lednici domácí kváskový chléb překládání překládání těsta na třetiny chleb startér kvaskovy chleb v lednici moravský cibulový chléb kvaskovy chleba prekladani kváskový chleba recept
Suroviny: mouka chlebová pšeničná, voda, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, mouka žitná chlebová, sůl, bílek
Moravský kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oB5j
1 názor