Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový salát s vejci a hlívou

Lahůdkové brambůrky grenaille si zrovna říkají o využití do luxusnějších typů salátů. Přidejte k nim baby špenát, polníček a jedlá kvítka. Při podávání doplňte natvrdo vařeným vejcem, restovanou hlívou a skvělou zálivkou. Pochutnáte si!

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min 10 minut + doba vaření brambor a vajec

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava, 10 minut + doba vaření brambor a vajec)

9. 7. 2017 16:06

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 549 kJ / 1 087 kcal
Bílkoviny46,62 g
Tuky62,84 g
Vláknina16,30 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 431 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy75,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Více o salátech, další tipy a recepty najdete na: http://www.vareniste.cz/salat-s-bramborami-vejci-a...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborový salát s hlívou bramborový salát hlívou salát s vejcem salát s hlívou

Suroviny: brambory, vejce, polníček, špenát baby, hlíva ústřičná, olej, květy sedmikrásky, olej olivový, hořčice medová, šťáva citronová, sůl, pepř mletý, pažitka

TopRecepty.cz

Bramborový salát s vejci a hlívou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mzGA