Uzený hovězí jazyk v omáčce demi glace a celerové pyré
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 476 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,19 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 13,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,52 g |
Sůl | 8,49 g |
Sacharidy | 71,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Touto úpravou dostane jazyk jinou a lepší chuť.
Servírujeme s bramborem, nebo i s knedlíkem.
Jako ozdobu můžeme také použít pár celerových chipsů, usmažených na oleji.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2018 15:56
3. 4. 2018 18:57
3. 4. 2018 16:36
3. 4. 2018 14:45
3. 4. 2018 09:56
2. 4. 2018 22:28
2. 4. 2018 22:15
2. 4. 2018 21:17
2. 4. 2018 21:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 12 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 13 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 13 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 22 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 6 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 9 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 11 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 12 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
V čem a jak opékat toustový chléb. Poradíme začátečníkům
Další recepty
Tématické fráze: uzený hovězí jazyk recept uzený hovězí jazyk recepty uzený hovězí jazyk hovězí jazyk recept hovězí jazyk recepty hovězí jazyk uzený jazyk recept hovězí jazyk recept v sojové omáčce uzený jazyk hovězí uzeny jazyk omáčka demi-glacé hovězí jazyk s černou omáčkou uzeny hovezi jazy na omacku omacka demi glace uzený jazyk s omackou pokrmy z uzeného jazyka hovězí jazyk, recept recept z hovezího uzený jazyk omacky recept na hovězí jazyk
Suroviny: jazyk uzený, celer, smetana na vaření, sůl, pepř bílý, kečup sladký, omáčka sojová, cukr třtinový, omáčka chilli, česnek, demi glace, škrob kukuřičný, sůl, pepř, voda, brokolice
Uzený hovězí jazyk v omáčce demi glace a celerové pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AG89
9 názorů