Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 320 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,70 g |
Tuky | 9,90 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 54,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Použít můžeme i pokrájenou plec, množství pro 3 osoby.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2020 22:02
29. 11. 2020 21:55
29. 11. 2020 19:39
3. 5. 2018 20:22
No, mám raději, když zelí chutná jako zelí
...ale už chápu co znamená "všechny chutě se propojí "
1. 5. 2018 07:32
30. 4. 2018 12:25
30. 4. 2018 07:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 15 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 7 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 9 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty do remosky z vepřového masa vepřová pečeně remoska recepty veprove maso v remosce recepty z remosky vepřové v remosce veprova krkovice v remosce veprove maso z remosky pečené vepřové v remosce vepřová pečeně v remosce pečeme v remosce recepty krkovice v remosce pečení masa v remosce pečená krkovice v remosce vepřová pečeně recepty recepty pro remosku krkovice z remosky pecene maso v remosce vepřové plátky se zelím remoska z vepřového masa
Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, sádlo, zelí kysané, protlak rajčatový, česnek, maso uzené, maso uzené, cukr krupice
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rqG
7 názorů