Focaccia (z lednice)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 268 kJ / 2 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,39 g |
Tuky | 51,93 g |
Vláknina | 17,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 369,57 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 5. 2020 13:12
cathleen: Děkuji moc, vyzkouším.
15. 5. 2020 11:39
KUKI1: v téhle délekynoucí j v těstě méně tuku. Myslím si, že na chuti samotné focaccie to dlouhé kynutí poznat bude (v kladném slova smyslu). Pokud dáváte důraz na chuť samotné střídy, tato bude určitě trochu voňavější i chutnější - doporučuji vyzkoušet obě a porovnat. Není nad vlastní vyzkoušení.
15. 5. 2020 11:30
cathleen: ano, to je ona
15. 5. 2020 09:16
KUKI1: jsem šťastná, že i u vás tahle focaccia boduje je opravdu snadná a zároveň výborná. Tím druhým receptem myslíte tuhle? https://www.toprecepty.cz/recept/42405-focaccia-s-...
13. 5. 2020 11:44
Tuto fantastickou focacciu peču teď každý týden, vyhovuje mi prvotní příprava den předem a druhý den jen pečení. Mám od Vás uložený ještě jeden recept na focacciu (bez lednice), je chuťově stejná jako tahle a taky tak nadýchaná? Děkuji moc za odpověď a Vaše skvělé recepty
4. 5. 2019 09:48
magdalenka: já jen dodávám, že je opravdu vynikající
3. 5. 2019 17:21
Recept mi unikol, až sa divím, lebo ak vidím niečo od teba, vždy to vzbudí moju pozornosť. Fotka s megabublinami ma dostala! Krása!
3. 5. 2019 17:11
KUKI1: dávám na klasicky velký plech, ale těsto nerozprostírám po úplně celé ploše. Máme ji rádi trochu vyšší, s křupavým povrchem.
3. 5. 2019 16:55
Právě ji pecu, vypadá výborně , ale asi jsem ji dala na malý plech, je vyšší. Na jaký plech je to myšleno? Děkuji
21. 3. 2018 11:02
SilviaD: ano, velmi přibližně - jako obálku. Mezi jednotlivými přeloženími těsto kyne v teple místnosti.
21. 3. 2018 09:07
Mňam, mňam . Toto vyzerá byť prudko jedlé a dá sa krásne upiecť cez víkend na raňajky. To cesto skladáme ako obálku? A medzi jednotlivými skladaniami sa nedáva do chladničky?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 9 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 13 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 13 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 1 hodinou
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 2 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 4 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 5 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 7 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 7 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: focaccia recept focaccia recepty z lednice foccacia
Suroviny: voda, droždí čerstvé, olej olivový, sůl, mouka hladká, olej olivový, voda, rozmarýn, česnek, sůl hrubá
Focaccia (z lednice)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wDKX
11 názorů