Trhané hovězí v cibulovo-hořčičné omáčce
Trhané maso proto, protože můžete použít i méně kvalitní maso, které nedrží tvar a nejde nakrájet na úhledné plátky. A pokud ho dáte přímo do omáčky, stačí ho i méně.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 281 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,88 g |
Tuky | 25,44 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 678 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 70,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Trhané maso proto, protože můžete použít i méně kvalitní maso, které nedrží tvar a nejde nakrájet na úhledné plátky. A pokud ho dáte přímo do omáčky, stačí ho i méně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2023 14:20
19. 2. 2023 11:14
13. 2. 2023 12:09
12. 2. 2023 17:33
12. 2. 2023 17:25
7. 2. 2023 17:01
6. 2. 2023 23:25
6. 2. 2023 20:55
6. 2. 2023 19:54
6. 2. 2023 19:43
6. 2. 2023 19:07
6. 2. 2023 19:04
6. 2. 2023 18:53
6. 2. 2023 18:43
6. 6. 2022 13:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 42 minutami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 12 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 12 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 13 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 14 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 14 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 14 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 14 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 15 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Znáte všechny typy smetany a víte, na co je použít? Jaká se hodí na zahuštění omáček a která do studené kuchyně?
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Skladujete správně potraviny? Co patří do lednice a kolik v ní má být stupňů?
Další recepty
Tématické fráze: trhané hovězí trhané hovězí maso trhané hovězí maso recept hořčičná omáčka recept omáčky recepty omáčka z hovězího trhané hovězí recept hovězí omáčky hovězí omáčka hořčičná omáčka trhané maso s těstovinami omáčky recept omáčka z hovězího masa cibulovo hořčicna omáčka omáčky k vařenému hovězímu masu hovězí v cibulové omáčce hovězí omáčka recept trhané hovězí maso s testoviny cibulovohořčičná vařené hovězí přední recepty
Suroviny: přední hovězí, zelenina kořenová, cibule, česnek, sůl, pepř celý, cibule, sádlo, mouka hladká, vývar hovězí, smetana, hořčice, koření nové koření, sůl, pepř mletý, kmín mletý
Trhané hovězí v cibulovo-hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMrv
20 názorů