Wilfriedův ďábelský guláš
Suroviny
Porce: asi 4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 936 kJ / 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,03 g |
Tuky | 23,07 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 56,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tohle jídlo je opravdu jen pro milovníky ostrých jídel, ale příjemně vás to zchladí. Pro zjemnění chuti je výborné rajčátko, a lahůdková cibulka
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 7. 2009 13:48
Špagetko,plameny,plameny,ale jak krásně vám to vypálilo "červa" a protáhlo vás to od vlasů, až po konečky prstů na noze. Jednou za čas je to nutnost-tak jasný boďan
7. 7. 2009 13:25
Jani viz poslední 2 slova mého komentáře
7. 7. 2009 13:22
Já mám moc ráda ostré jídlo, guláše nevyjímaje. Jen bych asi místo pálivé papriky dala čili tekuté koření, jinak super
7. 7. 2009 13:10
Ještě teď ze mě šlehají plameny , ale je to fakt dobré, ještě zbyly 2 porce a to chci vidět, co to udělá po rozležení. Jinak můj muž tyhle "ostré chutě" prostě miluje, tak jsem mu do toho tentokrát "neremcala"
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 2 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 15 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 54 sekundami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 4 minutami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 23 minutami
Vepřové na houbách
habis uvařila před 39 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 55 minutami
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 55 minutami
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 59 minutami
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 1 hodinou
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 2 hodinami
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Yorkshire pudding je typický pro anglickou neděli jako příloha k masu. Že je to podivná kombinace? To určitě ne
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Další recepty
Tématické fráze: jak zjemnit pálivé jídlo jak zjemnit ostre jidlo jak zjemnit pálivý guláš pálivý guláš zjemnění ostrého guláše zjemnění paliveho guláše zjemnění gulase cim zjemnit ostre jidlo zjemneni ostreho jidla jak zjemnit palivou chut zjemneni paliveho jidla jak zjemnit ostrý guláš zjemnit palivou omacku zjemnit ostre jidlo guláš z vepřového plecka jak zjemnit pálivost jídla jak zjemnit omáčku guláš z vepřové panenky mám ostry guláš jak ho zjemnit zjemnění pálivé chuti
Suroviny: plecko vepřové, paprika sušená sladká, koření paprika gulášová, paprika sušená pálivá, pepř mletý, cibule, sůl, vývar, tuk, rajče cherry, cibule lahůdková
Wilfriedův ďábelský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z47R
4 názory