Krém Panna Cotta s ovocem
Klasický italský dezert připravíme ze smetany, želatiny a vanilky. Jeho příprava je velmi snadná. Jemnou smetanovou chuť tohoto dezertu zkombinujeme s džemem a čerstvým ovocem podle naší chuti.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 795 kJ / 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 55,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 89,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Džem můžeme dát také na dno skleniček.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 12. 2013 23:27
22. 11. 2009 00:47
Vypadá to lákavě
10. 7. 2009 12:13
Poprvé se setkávám s tím, že se lusk dá do vody. Já ho dávám do vařícího mléka (nebo cukru samozřejmě jo i do diacukru!!!!)Jinak fotka je velice inspirativní
10. 7. 2009 12:01
Panna Cotta vypadá perfektně úplně se mi sbíhají sliny Ráda bych to o víkendu vyzkoušela, tak mám ještě pár otázeček, nerada bych to pokazila Kolik asi se dává té vody na namočení vanilkového lusku? Tou smetanou je myšlena smetana ke šlehání nebo normální na vaření? Jo a ještě poslední, která se přímo netýká receptu.......Dextro ty pracuješ někde v restauraci?
6. 7. 2009 20:49
Znám ten název, ale nevěděla jsem, co si mám za tím představit. Vypadá to LUXUSNĚ !!! Dextra - +
6. 7. 2009 20:14
No, jestli to chutná tak skvěle jak to vypadá, tak klobouk dolů . Určitě vyzkouším .
6. 7. 2009 17:40
nádherné nazdobené - vypadá velmi chutně, ukládám k ozkoušení
6. 7. 2009 17:40
panna je jediny mucnik ktory som schopna zjest u taliana...najradsej mam ked je poliata rozpustenym karamelom. nikdy som sa nezamyslela, ze ako sa to vlastne robi....neviem ako chuti dextra tvoja, ale myslim, ze vo vseobecnosti sa nemoze velmi odlisovat od tej co som jedla a tak davam spokojne plusik.
6. 7. 2009 17:40
Robievam,je to výborné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 1 hodinou
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 22 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Právě bylo uvařeno:
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 2 minutami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 30 minutami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 30 minutami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 30 minutami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 3 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit želatinu? Je skvělá do krémů nebo k polévání sladkých či slaných dortů a zákusků
Oblíbenou a lahodnou panna cottu s námi zvládnete snadno. Poradíme, jak na to
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Další recepty
Tématické fráze: pana cotta panacotta panna cotta recept panna cotta recept na pana cotta recept na panacottu pan cotta pannacotta recepty panna cota pannacotta pana cota recept panacotta recepty pana cotta pana cotta recept pana cota recept recept pannacotta recept panna cotta krém s ovocem pannacotta recept panacota
Suroviny: smetana, cukr, želatina, lusk vanilkový, ovoce, marmeláda
Krém Panna Cotta s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZKE
9 názorů